Revista Joy cu cadou

Saptamana trecuta am avut o surpriza placuta, la vederea revistei Joy la chioscuri. Cel mai recent numar aduce 2 cadouri: un unt de corp Fennel (revista costa 11.99 ron) sau un mini produs Mario Badescu.

Revista cu miniprodusul Mario Badescu este 5.9 ron si din ce am vazut sunt 4 miniproduse, eu am reusit sa pun mana pe 2 masti, si caut serul de hidratare. Aceste miniproduse sunt de fapt mostrele foarte decente ca si gramaj, oferite de catre vanzatori.

Ce am observat este faptul ca in majoritatea locatiilor gasiti revista cu untul de corp Fennel si foarte rar revistele cu miniproduse Mario Badescu, eu am batut muuulte magazine ca sa gasesc cele 2 masti. Personal, consider ca merita sa dau 5.9 ron pe revista in conditiile in care produsul full size e de 20 de ori mai mult, si oricum fiind vorba de masti, miniprodusul va dura destul de mult, asa incat voi apuca sa imi fac o impresie despre el.

V-ati cumparat revista Joy luna aceasta? Va tenteaza miniprodusele Mario Badescu?

Comments

comments

Camelcutza

15 Comments

 1. sincer acum 10 minute am fost la magazin si ma holbam la chioscu de ziare vazand revista joy cu untul de corp,dar am sa caut cu mario badescu,poate am noroc:P

 2. esti norocoasa, eu nu am gasit pana acum joy cu mostra (oricare) la niciun chiosc. doar simpla sau cu untul de corp, care nu ma intereseaza.

 3. revistele cu mario badescu sunt in magazinele din incinta mall-urilor , cele specializate in tigari si reviste .

 4. O sa ma uit si eu dupa revista :D. Habar nu aveam de cadouri, dar e bine de stiut :). Sper sa gasesc la Inmedio ;;).

 5. Buna,
  o intrebare: untul fennel este in varianta normala, in care o gasim si in supermarket-uri?
  Mersi.

 6. Mi-am luat si eu revista cu untul de corp. Nu am cautat cu produsele mini marca MB.

  Untul este ok, dar revista este cam slabuta ca si calitate.

 7. S eu am reusit sa gasesc cu o masca MB, dar sa stiti ca au fost numai 5.000 de exemplare cu produsele MB. Am intrebat si eu pe la chiscuri din cartier, dar fiecare primise numai cate un exemplar cu cadou MB :).
  Multa bafta!

 8. Eu am gasit intr-un magazin toate revistele cu pungile putin rupte, de unde a tras concluzia ca produsele au fost luate din pachet… Ce urat!

 9. La intersectia de la Perla (Dorobanti cu Iancu de Hunedoara) este un chiosc de ziare care avea multe reviste Joy cu produse MB si apropo de mostre, puteti cere asa ceva la standul MB din mall Baneasa. Le veti primi negresit:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *