Blushul Sleek, nuanta Rose Gold: poze, review

Blushul acesta este obsesia mea din ultima vreme. Numai o obsedata de blushuri poate sa inteleaga ardoarea cu care l-am vrut, mai ales in fata imposibilitatii de a-l avea (adica a lipsei lui din stoc, atunci cand magazinele online de la noi s-au bulucit sa aduca produse Sleek).
Eu sunt genul de om foarte obsesiv, nici nu-mi fac iluzii ca as fi altfel, in ultimele zile am dus o batalie cu mine insami incercand sa ma impedic sa-mi iau niste cream blushuri de la NYX de pe Cherryculture, unde de altfel pana pe 15 toate produsele sunt reduse 20%.

Back to Rose Gold, blushul asta e tare fain. Nu stiu de unde a aparut in online ideea ca ar fi dupe dupa NARS Orgasm, I mean c’mon, doar fiindca ambele au o sclipire roz nu inseamna ca sunt identice, eu personal I fail to see the resemblance, dar asta nu ma impedica sa iubesc acest blush, eu l-am luat pentru ca imi place, nu pentru ca as vedea in el vreun dupe pentru Orgasm.

Pozele sunt facute astfel: cea din stanga fara blitz, cea din dreapta cu blitz. Adevarul e undeva la mijoc, inclinat inspre poza cu blitz. Blushul asta e un roz cu reflexe puternice aurii, puternic pigmentat (HOLY COW, blushurile NARS nu-i ajung nici pana la genunchi) si frumos de pica. Tocmai cand ma uitam acum la el mi-am dat seama ca ar fi un fard de ochi minunat, asa ca de maine intentionez sa ii dublez responsabilitatile.

Dureaza mult pe fata, arata frumos, ilumineaza, se potriveste celor cu ten warm, dar poate ar fi bine de evitat de catre fetele cu pori foarte vizibili sau acnee. Nu de alta, dar e un pic shiny si nu cred ca vreti sa va luceasca porii ca diamantele. In rest, il iubesc, si face toti banii, cei 30 de ron dati pe 8 grame de produs dreamy! Adica e de 5 ori mai ieftin decat un blush MAC, dar intre Rose Gold si orice blush MAC, eu consider ca nu exista diferente de calitate. Poate blushul Sleek e un pic mai cremos si mai putin uscat decat blushurile MAC, dar acesta nu este un lucru rau, in viziunea mea:). L-am cumparat de AICI.

Pa-ram-pam-pam-pam! I’m lovin’ it!

Comments

comments

Camelcutza

6 Comments

  1. Si eu caut un blush frumos pentru sora mea. Am notat aceasta nuanta! In ultima vreme am auzit numai lucruri excelente despre produsele de machiaj Sleek!

  2. inteleg perfect entuziasmul 😀 cand primesc colete cu produse nu am rabdare pana acasa si ma asez pe o bancuta si devorez pachetul .hihi. silly me!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *