Castigatoarea CosulBio!

Salut fetelor!

In primul rand imi cer scuze pentru intarzierea cu care anunt castigatoarea acestui concurs, dar am fost plecata si nu am avut acces la internet.

Castigatoarea este Ilona Mantea si astept un mail de la ea pe adresa camelcutza at ymail dot com cu adresa completa :).

De asemenea, Borza Nicoleta si Fichios Livia au castigat fiecare cate un cupon de reducere de 10% pe site-ul CosulBio, pentru a intra in posesia lui va rog sa imi trimiteti un mail la aceeast adresa.

Eu va urez sa va distrati in noaptea de Revelion si sa aveti parte de un an mai bun, si dupa 1 ianuarie va astept cu muuulte suprize :).

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

 1. MEGA-FELICITAREA BLOGOSFERICA == LA MULTI ANI 2012 ==

  Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza la sfarsitul felicitarii si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi!
  Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org. Vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari!

  *Gandurile lor merg catre tine!
  – La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. – balantza.com
  – Sa aveti un 2012 cu sanatate, fericire si realizari! LA MULTI ANI!
  RobertN – https://acrilice-pointpen.blogspot.com/
  – Fie ca acest Nou An, sa va aduca in viata multa bucurie, implinire sufleteasca si multa dragoste, LA MULTI ANI! Lavi H.
  https://lavii-osperanta.blogspot.com/
  – Fie ca 2012 sa va aduca de 2012 ori mai multe bucurii si impliniri. La multi ani!! !!! Flyerboy
  https://gabyzmb.blogspot.com
  – 2012 Sa va aduca tot ce va doriti,sa fie un an plin de fericire,sperante si mangaiere din partea celor dragi!
  Raisa https://www.newcomiclife.blogspot.com
  ??? Va doresc ca in noul an (2012) sa aveti parte de tot ceea ce nu puteti cumpara cu bani. ??? C.L.M. – https://crazy-in-loveee.blogspot.com ???
  – fie ca 2012 sa dea buzna peste tine cu o caruta de bucurii, o galeata de noroc, dar mai ales cu o gîrla de fericire. multi ani cît mai frumosi! Calin https://coltulcumuzica.wordpress.com
  – Sunt întâmplari pe care viata ni le scoate în cale ca sa învatam sa apreciem lucrurile frumoase, simple, pline de sens. Sunt oameni pe care viata ni-i aduce în dar. Pentru tine… nu stiu decât sa spun multumesc! Un 2012 plin de savoare alaturi de oamenii dragi. LA MULTI ANI!
  Dana, https://colectie-stiinte.ro/
  – La Multi Ani cu sanatate si spor in toate! Natural – https://danielbotea.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *