Ai nevoie de ajutor la cumparaturi? Incearca Asistenta de Shopping!

Tot incerc de cateva zile sa postez despre acest nou concept, care mie mi se pare genial. Practic, Militari Shopping Center a pus la dispozitia clientilor o asistenta care ii ajuta la cumparaturi. Va puteti face o rezervare pe FB, ii trimiteti datele voastre si ea vine cu voi si va recomanda chestiile cele mai potrivite, de la haine, machiaj sau decoratiuni interioare.

 Acest concept mi se pare util mai ales in 2 situatii:

  • vreti o schimbare de look, si ea va recomanda ceva nou, la care probabil nu v-ati fi gandit, ceva out of your comfort zone.
  • trebuie sa cumparati un cadou unei persoane si nu stiti ce. La acest capitol, cred ca ne-am confruntat toate cu aceeasi problema: ce ii cumpar iubitului/ soacrei/ colegei/ sefului?

O puteti “inchiria” pe asistenta de shopping gratis, contactand-o pe FB (dar bineinteles, cumparaturile trebuie sa se desfasoare la Militari Shopping Center).

Pe 10 martie, ora 13:00, Asistenta de Shopping te invită în galeria Auchan din Militari Shopping pentru un workshop dedicat tuturor doamnelor şi domnişoarelor. Te aşteaptă un program de activităţi antrenante, cele mai bune sfaturi în materie de stil şi multe concursuri cu premii tentante.

Va puteti inscrie la acest workshop AICI, iar pe Asistenta de Shopping o puteti contacta AICI


Cum vi se pare acest concept? Eu sunt foarte incantata si chiar vreau sa o cunosc si sa vad ce mi-ar recomanda!

Comments

comments

Camelcutza

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *