Cum poti deveni reprezentant Oriflame- varianta online

Hello ladies!
Am fost rugata sa incerc sa imi creez un cont de reprezentant Oriflame pe site-ul lor, si sa va vorbesc despre aceasta experienta. Eu nu am fost vreodata reprezentant pentru vreo firma, din simplul motiv ca I suck at sales, mai ales la partea cu colectarea banilor, asa ca m-am abtinut de la a ma inscrie in vreo astfel de retea.
Cum va puteti inscrie?
Va puteti crea un cont online, pe site-ul Oriflame. Ce mi-a placut la treaba asta e faptul ca exista un buton cu ajutorul caruia se poate face login cu datele de pe FB, asa ca unele date sunt preluate de acolo si nu trebuie scrise de voi.
Ce date va trebuie efectiv, pentru inscriere?
Numele, prenumele, seria si numarul cartii de identitate, cnp-ul, adresa, numarul de telefon, locul de unde vreti sa ridicati comenzile si codul sponsorului (in cazul in care cineva v-a recomandat ).
Puteti de asemenea, in momentul in care va inscrieti, sa cereti sa vi se trimita acasa un starter kit gratuit.
Eu de exemplu, nu cunosc pe cineva care sa fie reprezentant Oriflame, asa ca site-ul mi se pare foarte folositor, pot gasi pe cineva in zona in care locuiesc asa incat sa comand la el.
Din cate am citit pe site, reprezentantii beneficiaza de reduceri intre 23% si 40%, traininguri si suport online, puteti descarca de pe site tot felul de materiale promotionale.
Daca as fi vrut sa devin reprezentant, varianta online mi se pare cea mai buna, poti face foarte usor comanda, te poti inscrie foarte usor fara sa fii nevoit sa gasesti un reprezentant care sa-ti dea formular pentru inscriere/ comanda. Plus ca poti vedea oricand ce ai comandat, statusul comenzii, cat ai de plata, ce promotii si noutati sunt etc.
Pentru a face prima comanda, odata logate in cont, aveti un buton “Comanda”.
Care sunt beneficiile inscrierii ca reprezentant, in acest moment?
Oriflame are un program de bun venit pentru noi recrutii ce se desfasoara pe durata campaniilor Catalog 2- catalog 4. Acesta consta in:

Pasul 1: Comanda in perioada 23 ianuarie-4 martie produse in valoare de 250 lei (valoare de catalog) si vei primi cadou 2 rujuri PowerShine pentru numai 5 lei.

Pasul 2: Comanda in perioada 13 februarie-25 martie produse in valoare de 250 lei (valoare de catalog) si vei primi  cadou trusa de farduri LA STHLM pentru numai 5 lei. Trusa este formata din: 12 nuante de fard, 1 iluminator, 1 bronzer, 2 nuante de pudra, 3 nuante de blush.
Pasul 3: Comanda in perioada 5 martie-15 aprilie produse in valoare de 250 lei (valoare de catalog) si vei primi apa de parfum editie aniversara Blue Sapphire pentru doar 5 lei. 
Sper ca aceasta postare v-a lamurit in caz ca aveti intrebari  legate de inscrierea in Oriflame, daca aveti intrebari va astept comentariile. 
Personal, folosesc multe produse Oriflame si chiar ma intrebam cum merge sistemul, daca pot face comenzile online, daca pot gasi pe cineva in zona mea la care sa fac comanda. 
Nu sunt reprezentant Oriflame si aceasta postare este prima mea experienta cu crearea unui cont pe site-ul lor, si ma bucur ca Oriflame s-a indreptat catre online, cred ca asa le este mai usor multor oameni sa comande sau sa devina reprezentanti.
*de asemenea, in curand va astept cu o surpriza din partea Oriflame.

Nu uitati sa deveniti fanul blogului pe Facebook (click AICI), pentru a afla noutatile imediat!

Comments

comments

Camelcutza

5 Comments

  1. Daca te inscrii online tot vei fi repartizat unui reprezentant, pentru ca are nevoie de copia dupa buletin pentru a completa un contract. Te pot ajuta eu cu mai multe detalii, daca vrei.

  2. Vad ca esti conditionat sa faci minim 3 comenzi de cate 250 lei fiecare. Este destul de mult daca nu ai multi prieteni

  3. Eu nu am primit la inscriere niciun starter kit, dar poate pentru ca m-am inscris pesonal la cineva. E drept ca dintre toate companiile care vand prin catalog, procentele de comision Oriflame sunt cele mai mari, desi au crescut valoarea comenzii minime de la 50 la 70 de lei, motiv pentru care m-am retras. La 50 de lei comisiomnul meu era 12-15 lei, acum trag mai tare, pt. aceeasi bani. In cartile mele, asta ne traduce prin “scumpirea preturilor”. Programele de bun venit sunt praf in ochi, suma tinta este mult prea mare, produsele prea scumpe, si, sa-mi fie cu iertaciune, gasesti produse mai calitative la acleasi pret. Produsele sunt teribil de monotone, gamele nu prea variate, accesoriile putine, noutatile foarte rare. Am spus adio Oriflame !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *