Friday wishlist (and spring wishlist)

Incep sa cred ca eu sunt omu’ cu wishlist-ul. Am mereu chestii pe care le vreau, sau lucruri la care visez :).

Astazi m-am gandit ca a venit primavara si mi-as dori niste chestii dragute, care sa imi calmeze nervii provocati de frigul de afara, mai ales ca yours truly a luat-o in serios cu caldura si si-a luat fuste, rochii, ca sa moara de frig ori de cate ori bate vantul.

In primul rand, visez de mult la Chanel Chance (apa de parfum of course) , 380 de ron pe Strawberrynet.com

Apoi, mi-as dori fdt de la MUFE Mat Velvet+  (130 de ron, tot Strawberrynet.com)

                           
Am avut ocazia sa incerc produsele 100 percent pure, si m-am indragostit de crema de corp cu cocos (si nu sunt singura, am dat unor prietene niste mostre si efectiv fiecare fata m-a intrebat de unde le poate cumpara)
Imi doresc de la ei crema de corp cu cocos si crema de ochi cu cafeina ( 40 de lei crema de ochi, 60 cea de corp, de pe BioBunatati,ro sau 100percentpure.ro)
Mai imi doresc deodorantul natural stick, cu tea tree, de la Jason (am auzit ca e un deodorant natural foarte bun, si costa cam 5  dolari pe iherb.com)
Voi ce va doriti aceasta primavara (cosmetic-wise) ?

Comments

comments

Camelcutza

8 Comments

 1. si eu imi doresc vara asta sa-mi iau chanel chance..sunt indragostita de cativa ani de el, dar tot timpul a intervenit ceva si nu i-l puteam lua 😛 e parfumul meu de suflet 😛

 2. Channel Chance – sunt deosebite toate variantele (simplu, Eau Fraiche si Eau Tendre), iar apa de parfum cred ca este doar la cea simpla, nu? (cam tare pt gustul meu).

  Eu am Chance simplu si Chance – Eau Fraiche si amandoua sunt ft persistente desi sunt ambele ape de toaleta.

  Tiate sunt palcute, dar Eau Fraiche e parfumul meu favorit!

 3. Channel Chance – sunt deosebite toate variantele (simplu, Eau Fraiche si Eau Tendre), iar apa de parfum cred ca este doar la cea simpla, nu? (cam tare pt gustul meu).

  Eu am Chance simplu si Chance – Eau Fraiche si amandoua sunt ft persistente desi sunt ambele ape de toaleta.

  Tiate sunt palcute, dar Eau Fraiche e parfumul meu favorit!

 4. Stiu ca Chanel Chance este disponibil in 3 variante: simplu, Eau Fraiche si Eau Tendre.

  Eu am 2 dintre ele, simplu si eau Fraiche, ambele apa de toaleta. Apa de parfum (disponibila doar la varianta simpla) mi se pare prea tare. Oricum, apele acestea de toaleta sunt ft rezistente, mie imi persista parfumul pe piele toata ziua!

  Imi plac toate, dar favoritul meu este Eau Fraiche!

 5. Chanel Chance imi aminteste de niste nopti reci de iarna…desi acum il vad mai degraba un parfum de primavara-vara.Cat despre preferinta ta pentru cocos,ai incercat untul pur de cocos?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *