News: Build Your Own Palette by Urban Decay

Daca cititi de ceva timp acest blog, stiti obsesia mea cu Urban Decay. Am deja 3 palete de la ei, si sunt in continuare de parere ca au cele mai bune farduri dintre toate firmele.

Iata ca au scos pe piata paleta perfecta: o paleta cu o singura culoare, mata, si restul de culori ni le putem alege noi, asa ca putem practic sa ne cream o paleta cu culorile noastre preferate de la UD.

Partea negativa: pe langa pretul paletei, fiecare fard se plateste individual, la pret normal (spre deosebire de paletele de pana acum de la UD, care au preturi foarte bune comparativ cu a cumpara fardurile individual).
Paleta in sine, cu un fard si o pensula, costa $18 pe site-ul UD. Din pacate nu exista vreun semn ca vor aduce si la noi aceasta paleta, mai ales ca nu exista standuri UD in Sephora.

Ce parere aveti de aceasta noua paleta ? Va tenteaza ? 

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

  1. E foarte smecher conceptul asta si paleta in sine, insa n-as da atatia bani pe ea. Adica 84 de lire din ce-am vazut. Pai cu banii astia imi iau un sac de alte farduri! Ma rog, exagerez, dar tot imi iau vreo doua palete de la UD.

  2. Am vazut-o si eu la mai multe blogerrite din afara, dar 84 de lire e enorm.
    Imi iau o colectie intreaga de banii astia :))
    Arata super si e misto ca iti poti personaliza tu culorile cum vrei, le poti scoate, te poti juca cu ele 🙂
    Eu una nu mi-as lua nici macar un fard mono pentru ca mi se pare ca nu merita atatia bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *