News: conceptul BuyaPowa

Hello ladies!

Astazi vreau sa va spun cateva cuvinte despre un concept nou din afara, care mie mi s-a parut foarte interesant: BuyaPowa (click AICI).
Basically, e vorba despre un site unde cu cat cumpara mai multi oameni acelasi produs, cu atat pretul scade, si in fiecare zi cateva noi produse sunt listate pe site.
 De asemenea aveti optiunea sa va inscrieti, in cazul in care va intereseaza unul din produsele viitoare, sa primiti o notificare prin email atunci cand este available produsul dorit.

Din pacateeee, site-ul de care va vorbesc eu nu livreaza in ro, dar mie conceptul mi se pare foarte interesant si chiar mi-as dori sa il vad si la noi.

Voi ce parere aveti de aceasta idee? Va tenteaza?

Comments

comments

Camelcutza

4 Comments

  1. Conceptul e atractiv, singura chichita ar fi aceeasi pe care o practica magazinele de fite: incep cu un pret semnificativ mai mare si apoi la reduceri pretul ajunge sa fie cel real. Dar daca am avea si noi ceva de genul asta ar fi interesant.

  2. Eu sunt foarte incantata de idee,asa ma enervez cateodata cand vad chestii atat de interesante si la noi in Romania nu putem beneficia de nimic:(
    Cateodata mi-as fi dorit sa ma nascut in alta parte!

  3. am citit chiar cand ai scris postul, de pe tel. mi se pare interesant conceptul, acuma depinde ce produse. suna bine..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *