Noutate NARS: paleta Foreplay

Hello ladies!

Astazi am aflat ca NARS a lansat o paleta de blushuri in jurul nuantei lor binecunoscute, Orgasm. Paleta contine pe langa blushul mult iubit, alte 2 blushuri mate si un iluminator.

Cele 2 blushuri sunt mate, o nuanta de piersica si una hot pink, iar iluminatorul este auriu. Mie paleta mi se pare foarte tentanta, pentru ca blushurile NARS sunt foarte misto, si ideea de a avea mai multe blushuri de la ei in aceeasi paleta este ♥.  Pana si numele mi se pare logic, pentru ca e un fel de prequel al Orgasm-ului, pentru ca banuiesc ca amestecand cele 3 nuante noi, putem ajunge la nuanta binecunoscuta (un peachy-pink auriu).

Pacat de design-ul paletei, par foarte inghesuite blushurile si cred ca e destul de complicat sa iei pe pensula o singura nuanta, dar tot merita cei $49 pentru ca aveti in aceeasi paleta si blushuri sidefate, si mate, si un iluminator.

Ce parere aveti despre aceasta noua lansare NARS? Va tenteaza ?

Comments

comments

Camelcutza

5 Comments

  1. @Anonim: cred ca doar online….dar paleta asta stiu ca era exclusivitate Sephora, asa ca nu stiu daca se gaseste altundeva in afara de sephora.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *