What I ♥ today: kiturile Benefit face & lips

Hello ladies!

Astazi mi-au facut cu ochiul 3 noi kit-uri de la Benefit, cutiute tare dragute care contin un blush, gloss-ul corespunzator blushului (daca tineti minte, de curand cei de la Benefit au lansat pentru fiecare blush al lor, cate un gloss), un iluminator si un cheek and lip tint.

Mie mi se par foarte misto aceste kit-uri pentru ca blushurile Benefit si iluminatoarele lor sunt tare dragute, si in general seturile lor merita banii, ca sa fim seriosi, nu ai nevoie de un blush de 11 grame, a terminat vreodata cineva un blush? Eu am Coralista de 4 grame intr-un set si abia daca pare folosit chiar daca il utilizez frecvent.

Aceste seturi costa $24.5, si e posibil sa fie aduse in curand si la noi, la Sephora:). Cutiutele fermecate vin in variantele Coralista, Sugarbomb si Dandelion.

Ce parere aveti despre aceste noi lansari de la Benefit? Va tenteaza?

Comments

comments

Camelcutza

6 Comments

  1. I-am intrebat pe cei de la Benefit Romania pe FB si au spus ca in curand vor ajunge si la noi in Sephora! De abia asteeept!!! :X:X:X Seturile acestea isi merita toti banii!

  2. Azi am fost la counter sa intreb de set-uri si mi s-a zis ca apar candva in august, deci mai asteptam un pic 🙁
    Dar am vazut un set de concealere care i-a placut foarte mult!

  3. Sugar-licious este preferatul meu. Cutiuta cu papadii trebuie sa recunosc ca arata cel mai bine, dar consider ca s-ar potrivi tenurilor mai deschise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *