Cosmetics Beauty Hair 2012

Ca mai toate bloggeritele de beauty, am dat ieri o raita pe la targul de la Romexpo, cu scopul de a cheltui cat mai putini bani si de a vedea cat mai multe lucruri dragute:D. 

Nu prea mi-a placut organizarea, era de bun simt sa faca si ei o harta sau un pliant cu toate firmele expozante si unde le putem gasi. Sunt sigura ca fiecare fata care a calcat pe acolo avea anumite lucruri care o interesau si ar fi fost frumos sa fie mai usor sa le gaseasca, mai ales ca era lume multa si inghesuiala. Am plecat de acasa cu gandul sa fac poze, dar mi-am uitat acasa aparatul si cand am ajuns acolo si am vazut barbati de 2m care se ridicau pe varfuri ca sa faca poze, mi-am dat seama ca si daca aveam aparatul, mi-ar fi iesit mai mult poze cu funduri, la cat de inghesuiala era . 

E prima data cand merg la targul acesta si mi s-a parut un rai al iubitoarelor de oje, erau acolo OPI, Orly, Essie, Ciate, Zoya, LA Colours si multi altii. Foarte multe standuri aveau reduceri mari, era un stand intreg de lacuri Orly la 12 lei ( desi lacurile erau dupa un paravan de sticla, deci nu foarte usor de vazut). La standurile Topline (OPI) era promotia 1+1 lacuri OPI, la unele lacuri, iar restul erau la 37 de lei (fata de 51, pretul obisnuit). Lacurile Essie erau 30 de lei, Zoya 25. Cel mai tare m-am enervat la standul Zoya, unde lacurile erau dupa tejghea. Mi se pare nasoala ideea, la un targ ar trebui sa ai acces la produse, nu sa te duci sa te milogesti de vanzatoare sa-ti arate ceva. Plus ca am auzit de la alte bloggerite ca la standul Zoya era un nene crizat care nu-ti dadea voie sa faci poze…

Mi-am luat un set de sampon si tratament CHI de la standul Beauty One, redus 55%, la 69 de lei, dupa ce am citit chestii pozitive despre aceste produse de la Ioana Dumitrache.
Am vazut acolo tot felul de demonstratii de coafura si machiaj, si am aruncat si un ochi la standurile Moroccanoil si Skin79. Am observat ca multa lume a venit la targ pentru Moroccanoil, cele mai multe fetele care ieseau de acolo aveau pungi cu produse Moroccanoil:). Am ramas un pic socata sa vad recent un sondaj care zicea ca Romania e pe ultimul loc in Europa la consumul de produse cosmetice si de ingrijire, mai ales dupa ce inghesuiala era la targ….
Gasiti acolo si firme cu preturi pentru toate buzunarele, gen Milani, Farmasi, Rapsodi, Orkide.

Targul este deschis astazi pana la ora 18, si daca aveti timp ar fi dragut sa mergeti, ofertele sunt foarte bune si merita sa aruncati un ochi la standul Beauty One, cel putin, desi si seturile sampon/ balsam la 750 de ml de la TIGI ( Topline) merita bagate in seama, sunt la 99 de lei.

Ati fost la targ? V-ati luat ceva dragut? Ce parere v-a facut?

Comments

comments

Camelcutza

4 Comments

  1. Eu am rugat o bloggerita sa-mi cumpere serumul Chi laudat de Ioana si l-a gasit pe cel mare cu putin peste 50 de lei! Asta mi s-a parut cea mai tare oferta, in conditiile in care pe carespot.ro este 108 lei… 😀

  2. Cred ca puneau ojele dupa un paravan de stila ca sa nu fie furate…ai fi surprinsa sa stii cate persoane se dedau la un astfel de obicei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *