Film review: The Watch (2012)

In caz ca nu aveti mult timp sa cititi despre acest film, o sa va fac un rezumat inainte sa va spun cateva cuvinte despre el: este cel mai plicticos film pe care l-am vazut in viata mea. Imi pare rau de banii aruncati pe bilete si ma bucur ca am avut inspiratia sa plec dupa o ora si-mi pare rau de ora din viata pierduta cu mizeria asta de film.

Despre ce este vorba: 4 barbati formeaza un fel de patrula de cartier, ca sa se asigure ca zona in care locuiesc este lipsita de incidente neplacute. 
Problema este ca scenariul este total lipsit de umor, nimic din ce spun personajele nu este haios, nu am avut nici macar un moment in care am zambit de-a lungul orei pe care mi-am pierdut-o la acest film. Nici macar trailerul nu este amuzant, nu stiu ce a fost in capul meu sa merg la acest film.
Mie-mi plac mult Jonah Hill si Vince Vaughn, dar nici macar ei nu au putut sa ma faca sa zambesc, tot filmul este plictisitor si tot asteptam sa se intample ceva, ceva care nu se mai intampla.
E prima data cand plec de la film inainte sa se termine, dar m-am simtit eliberata cand am facut acest lucru, de parca ma tortura cineva. Filmul asta care se lauda ca e o comedie este o tortura pentru orice om cu un pic de simt al umorului.
Nu va irositi banii pe acest film!

Comments

comments

Camelcutza

4 Comments

  1. L-am vizionat si eu, la cinema (din pacate) si imi pare nespus de rau pt cei 12 lei cheltuiti (mai bine imi luam un gel de dus de banii astia). M-am dus la film deoarece imi place f tare de Ben Stiller dar am fost dezamagita complet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *