Primul magazin Kurtmann.ro

Hello ladies!

Ieri cum mergeam senina acasa, am vazut o pancarta cu Kurtmann.ro, si astazi am cercetat problema si am descoperit ca intr-adevar, de 2 saptamani, exista si un magazin fizic Kurtmann.ro. Este langa magazinul Sir din Militari, cum iesiti de la metrou inspre Cora Lujerului, la etajul 3. 

Am observat ca are ceva mai putina marfa ca magazinul online, si ca preturile sunt diferite. Eu mi-am luat un sacou Cache Cache (il vedeti in poza) din magazinul fizic la 59 de lei, pe site este 79. 

O geaca de imitatie de piele de la Stradivarius care mi-a facut cu ochiul in magazin la 129 de lei, online este 49. Avantajele magazinului fizic mi-au parut clare de la prima vizita: o camasa pe care o tot puneam/ scoteam din cos in magazinul online, nu mi se potriveste deloc ( pe bust nu ma incape, in rest flutura pe mine). As fi aruncat banii pe ea daca ma hotaram sa o iau….

Gasiti in magazin si genti, portofele si alte accesorii dragute.

Ce parere aveti despre acest nou magazin? Va e frica sa il vizitati : D ?

Comments

comments

Camelcutza

15 Comments

  1. pe bune??? si eu am afcut asa cu multe produse, mai ales ca eu am “forme”. Ce bine ca e aproape de mine :d

  2. E o veste super! Chiar ma voi duce in vizita, ca site-ului i-am tot dat tarcoale dar la haine parca mi-e frica sa comand fara sa probez si sa vad inainte.

  3. @Aby: yup, e cum iesi de la metrou, intr-o cladire cu amanet si banca carpatica la parter:D. Sa-mi spui daca ti-ai luat ceva dragut! pup

  4. @Beauty tested: eu am trecut pe langa si cand am ajuns acasa mi-am adus aminte ca am vazut afisul kurtmann undeva (am o memorie a imaginilor obositoare) si m-am dus a doua zi sa investighez :d. E mult mai bine asa, poti proba chestii, uite de exemplu pe site niste geci de piele sintetica stradivarius sunt reduse la 49 si in magazin sunt 129, poti proba sa vezi ce masura vrei si le cumperi de pe site reduse si esti sigura ca-ti vin :). pup!

  5. @Miuri: si eu sunt foarte fericita, mai ales ca e asa aproape de mine. Mi-a zis ieri o prietena ca de ce l-au facut asa departeeeee de centru (but i’m happy, stau pe aceeasi strada :D) .pup1

  6. @Georgiana: chiar merita sa mergi, eu mi-am luat deja un sacou, o camasa si o esarfa :D. Si am avut si noroc, prima data cand am fost aveau masuri mici la camasi si nu puteam sa le inchei pana sus (damn boobs) dar acum au adus si masuri mai mari si mi-am luat si eu! si camasa asta e si mai ieftina decat pe site, e 17 lei si pe site 49 :d. daca treci sa imi zici, poate ne vedem ca stau in zona! pup

  7. @cristina: si eu am o comanda la activ, inainte sa deschida magazinul, dar parca e mai sigur sa le probez, mai ales ca masurile nu prea corespund (de exemplu mie mi se pare ca la h&m hainele sunt mai mari decat masura, iar la zara bershka si stradivarius, un pic mai mici). te pup!

  8. Vad ca articolul e scris din 2012. Eu abia acum aflu ca cei de la Kurtmann au si magazin fizic, spre rusinea mea :))

    A fost cineva la ei recent? Cam care sunt diferentele de pret si produse disponibile din online vs offline?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *