Reduceri de weekend :)

Hello ladies!

Astazi am aflat niste vesti interesante despre niste reduceri in weekend-ul acesta, si m-am gandit sa va tentez si pe voi :).

In primul rand, cei de la Makeup-Shop au reduceri de 10% la toate produsele, daca folositi codul lor MKS10ALL. 

Pe mine ma tenteaza niste palete de la Wet’n’Wild, cred ca sunt printre singurele care nu au o astfel de paleta si imi doresc mult Silent Treatement ( click AICI ), are o nuanta de taupe dementiala si de mult cautam ceva asemanator :).

Si cei de la Elefant.ro au niste promotii interesante, am vazut ca pe langa carti acum comercializeaza si e-readere, si au o reducere de 10% la Kindle Fire (este mai mult o tableta decat un e-reader, click AICI sa ii vedeti descrierea), sunt foarte tentata de aceasta tableta, mai ales ca de cand am Kindle-ul meu ( WIFI 4, care este si el redus 17% pe site, click AICI pentru detalii despre el) l-am folosit zilnic si parca mi-ar fi mai folositor Kindle Fire care are mai multe feature-uri. 

Kindle-ul meu si-a amortizat pretul in prima sesiune, cand in loc sa scot la imprimanta mii de pagini, am invatat de pe el, plus ca am fost si eco, ne-tiparind atatea pagini :).

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

  1. Si eu am paleta aceea, o achizie foarte buna pe care nu o regret. Nuanta de maro pare putin prafoasa dar cea taupe e super, cremoasa, se ia foarte frumos pe pensula, nu are fall out. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *