Noutatea Farmec: parfumul Celebration

Salut fetelor!

Incepem saptamana cu o veste foarte interesanta din partea Farmec:). 

Pe 1 decembrie vor lansa un parfum, care va fi disponibil doar online, Celebration. Pretul va fi anuntat odata cu lansarea parfumului si vor fi disponibile doar 200 de parfumuri. De asemenea, intre 1 – 3 Decembrie şi 17 – 19 Decembrie cumparaturile din magazinul online Farmec vor beneficia de transport gratuit.


Iata descrierea lui:

Celebration este un parfum sofisticat, rafinat și senzual pentru o femeie veșnic romantică. Combină prospețimea portocalelor roșii cu căldura balsamică a florilor de magnolie și caprifoi, într-o adiere dulce de zmeură și flori de Osmanthus. Lemnul de cashmere și ambra fixează parfumul într-o notă de eleganță.”

 Ce parere aveti despre noua lansare Farmec? Mie imi pare rau ca nu se gaseste si in magazine, sa avem si noi sansa sa il mirosim:).


Comments

comments

Camelcutza

9 Comments

  1. Imi pare rau si mie ca va fi disponibil doar online. Avand in vedere ca alegerea unui parfum e o experienta foarte personala, nu te poti baza doar pe o simpla descriere. Sunt curioasa ce pret va avea, poate va merita riscul.

  2. Asa e… Nu mi se pare ok sa iau un parfum care habar nu am cum miroase… nici nu gasesti pe net vreun review ca sa iti dai seama macar daca merita sa il iei sau nu

  3. Pentru curiosi, “Cashmere woods, as used in fragrance, is a collective term usually a blend of oils such as cedarwood, amber, musk and vanilla”.

    Asa ca teoretic, suna ca un parfumel dragut, floral-oriental poate?

    Sunt curioasa care va fi pretul, nici eu nu obisnuiesc sa cumpar un parfum fara sa il incerc, si nu mi se prea pare normala tactica asta, dar.. daca esti cine stie ce colectionar… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *