Camelcutza

8 Comments

  1. Tocmai am vazut-o azi pe Facebook la cineva, si era foarte fericita fata…nu m-a lasat inima sa ii strib bucuria.
    In ceea ce priveste aceste site-uri de reduceri, am castigat un un concurs un set de pensule din par “natural”,pretul integral fiind de 70 de lei, 12 pensule. In viata mea nu am vazut asa ceva…fara sa exagerez, pensulele acelea ridicole care vin in trusele Ruby Rose sunt MAC pe langa ele. Nici una nu poate fi folosita,se scurg perii din ele,iar multe deja sunt jumulite…O asemenea bataie de joc rar mi-a fost data sa vad. Fetelor…cu sinceritate va sfatuiesc sa nu cumparati asa ceva.

  2. de obicei se specifica ca sunt fake uri…iar despre fakeurile astea mac am auzit numai lucruri bune…cica ar fi de calitate…

  3. vaiiiiiii ce nesimtire ! e clar ca aia cu site-ul nu stiu ca nu exista trusa de 120 de culori de la MAC , dar probabil ca nici restul produselor n-ar fi ok :))

  4. @Irina: eu nu mi-as pune asa ceva pe fata. Nu pentru ca folosesc doar MAC, nu ma intelege gresit, dar ce garantie ai ca oamenii care au facut paleta asta au respectat norme minime de igiena? E clar ca daca vand produse sub alt nume decat un brand al lor, nu au licenta si nu ii obliga nimeni sa urmeze niste reguli de igiena si asa mai departe, produsele astea sunt periculoase, nu ai de unde sa stii ce substante contin si in ce conditii au fost fabricate.

  5. Eu nu ma prind care e faza… nu ma pricep. 😀 Ma lumineaza si pe mine cineva? Sunt fake-uri? Daca e asa… prefer un lucru mai “slabut” dar original, nu un fake al unui brand cunoscut. La fel si la haine, prefer un no name decat o facatura de Armani sau mai stiu eu ce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *