NOTD: Barry M Berry Ice Cream

Nu v-am mai aratat de mult ce port pe unghii, pentru ca am capatat o obsesie cu 2 lacuri si le tot folosesc asa incat nu se prea intampla nimic nou pe acest front. 

Astazi am pentru voi o oja care imi place muuult si pe care o tot folosesc de cand am primit-o (este una din cele 2 oje mai sus mentionate) ! Nu stiu de unde preferinta asta a mea pentru pasteluri, e un contrast major cu adolescenta mea zbuciumata care a inclus foarte multe culori inchise, gen negru si maro.

Oricum oja asta Barry M imi place mult, este opaca din 2 straturi, culoarea este tot die for si oja are o textura mai lichida, nu e asa “vascoasa” cum sunt multe lacuri. 


Culoarea mi se pare foarte feminina si chiar arata a inghetata! Oja are 10 ml, o cantitate mai mult decat potrivita, nici prea multa sa se usuce in sticla, nici prea putina sa o folosesti de 2 ori si dupa sa plangi dupa ea.

O gasiti in Marionnaud (desi cred ca e foarte populara nuanta asta ca eu nu am vazut-o deloc la standul Barry M din Cora Lujerului) sau online, AICI la reducere, de la 17 la 11 lei.

Cum vi se pare aceasta oja?

Comments

comments

Camelcutza

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *