Vesti bune in ianuarie de la MAC!

Hello ladies!

Astazi am avut un moment de fericire cosmetica cand am vazut (ca aveam de ceva vreme comunicatul, dar am avut un moment blond si nu am citit tot) ca in ianuarie se lanseaza si la noi colectia MAC Apres Chic care  contine printre altele, si un MSF pe care mi-l doresc de foarte multa vreme! Este vorba despre Stereo Rose (descris de cei de la MAC ca “Coral with golden bronze shimmering nuances”) , un MSF despre care s-a scris foarte mult, si care mi se pare foarte frumos. Cred ca daca ar repromova si blush-ul Ripe Peach nu mi-ar mai trebui nimic de la MAC :).


Sunt foarte fericita in momentul de fata (desi poate nu ar trebui sa zambesc ca un copil nebun doar pentru un msf) mai ales pentru ca luna aceasta este ziua mea si stiu ce cadou imi voi face!

Sunteti la fel de incantate ca mine ?

*sunt o multime de chestii dragute in colectia asta, dar mie Stereo Rose mi-a luat mintile…
Comments

comments

Camelcutza

6 Comments

  1. Nu te bucura prea tare, ca astia de la noi n-aduc din colectii decat vreo cateva chestiute. Eu de cele mai multe ori cand am vrut ceva, n-am gasit.

  2. Acum cativa ani, cand am vazut primele swatch-uri cu Stereo Rose, sigur l-as fi cumparat, dar era sold out. Acum am interdictie la MAC o vreme. Abia astept sa il prezinti pe blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *