Beauty News: Essence BB Cream

Nebunia BB Cream a ajuns si la cei de la Essence, asa ca in curand vom avea ocazia sa vedem in magazine si un BB Cream de la aceasta marca.

Din ce am vazut, BB Cream-ul va fi lansat in cadrul colectiei New in town, care apare in februarie, si va costa 3.99 euro, ceea ce inseamna ca la noi se va invarti in jurul sumei de 20 lei. 
In Europa vom gasi 2 nuante, iar in US 3 nuante. SPF-ul acestui BB Cream este 30, ceea ce mi se pare o idee buna mai ales ca se apropie primavara/ vara. 

Ce parere aveti de noua lansare Essence ? Ati incerca BB Cream-ul lor?Comments

comments

Camelcutza

7 Comments

  1. Da, suna bine dar ramane de vazut ce ingrediente are, cat de potrivit este tenul gras si mai ales daca una din cele doua nuante va fi potrivita si pentru mine. Oare de ce au scos doar 2 nuante? Mi se pare ca excluzi o parte din femeile care ar vrea sa cumpere produsul dar nu pica in nici una din cele 2 culori oferite.

  2. Da, o sa-l incerc. De obicei, in US au nuantele “extra” inchise pentru afro-americani 😉

  3. Sa-mi cada fata ieri cand asteptam pe cineva pe langa standul ala cu porcarele de la metrou Unirii, de pe langa Mc Donalds. ce vad in vitrina: bb cream de la essence :)) Era inchis, ca era sambata seara, dar avea eticheta cu pretul, costa 15 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *