I O•P•I you ♥ !

Hello ladies!

Astazi am pentru voi o manichiura de efect, sper eu, ca sa va inspir pentru Valentine’s Day. Este foarte simplu de facut, va trebuie un dotting tool si cateva oje.

Iata ce am folosit eu: OPI Dutch Tulips ca baza, si pentru puncte, OPI Jade is the new black, Rumple’s wiggin si Dutch ‘ya just love OPI. 

Am aplicat oja de baza de aseara, si azi dimineata m-am inarmat cu rabdare si dotting tool-ul, si am facut modelul cu punctele. Pur si simplu am conturat unghia inelarului, pe rand, cu cele 3 nuante, apoi pe restul unghiilor am facut cate 3 puncte cu Jade is the new black, si peste el am aplicat un pic de Dutch Tulips, ca sa fie un efect mai interesant, mai ales ca imi place foarte mult Dutch Tulips, este un rosu cu un pic de fuchsia in el, o nuanta care poate fi purtata in orice anotimp si nu e un rosu clasic, e un rosu with a twist :D.
Gasiti ojele OPI in saloanele partenere sau in magazinul lor din B-dul. Regina Maria nr.14 (pentru Bucuresti).

De asemenea, avem si un mic concurs pentru voi, puteti sa votati manichiura preferata AICI, sunt 2 pagini de poze, si aveti ocazia sa castigati unul dintre cele 3 premii constand in 2 lacuri OPI si un AvoJuice (hand and body lotion). Puteti vota in perioada 10-14 februarie.

Ce parere aveti de unghiutele mele ? 

Comments

comments

Camelcutza

7 Comments

  1. Recomand femeilor care iubesc manichiura perfecta sa mearga in cele mai bune saloane de manichiura si pedichiura din Romania, care folosesc lacurile OPI sau sa vina in magazinul Top Line.
    Top Line Europa este distribuitorul oficial al brandului de produse cosmetice profesionale OPI, dar si de dotari pentru saloane, mobilier de saloane si aparatura cosmetica de ultima generatie.
    https://www.topline.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *