Beauty News: China Glaze Hologlam Holographic Collection

Hello ladies!

Tare mult mi-as fi dorit o oja holografica de la China Glaze atunci cand au aparut in colectiile mai vechi, si iata ca acum am aceasta ocazie pentru ca vor lansa o noua colectie cu lacuri holo!


Colectia contine 12 nuante, care mi se par extrem de dragute: e un fuchsia printre ele care mi-a luat mintile! Sper sa ajunga aceasta colectie si la noi rapid!Ce parere aveti despre lacurile holo? 

Pentru a fi la curent cu noutatile, nu uitati sa dati LIKE pe Facebook paginii blogului AICI sau sa urmariti blogul prin Bloglovin’ AICI!

Comments

comments

Camelcutza

4 Comments

  1. Buna! Eu am de la China Glaze o oja holografica, numita Let’s do it in 3D. Se vede foarte frumos pe unghii, insa m-a cam dezamagit rezistenta slaba. De fiecare data cand m-am dat cu ea, nu a rezistat mai mult de 3 zile pe unghii 🙁 In plus, se aplica minim doua straturi, cel putin la cea pe care o am eu. Pentru pretul pe care il are…ma asteptam la mai mult.

  2. Arata bine ojele. Am vazut insa swatchuri, si mi se pare ca nuantele seamana mult intre ele.. Ar fi fost dragut daca ojele s-ar fi prezentat intr-o gama mai larga de culori.
    Cel mai mult ma atrage Sci-Fly By :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *