Camelcutza

2 Comments

 1. Din proprie experienta stiu ca e greu sa iti construiesti un blog se succes (btw-bravo, tu ai reusit!) e nevoie de timp mult pentru realtile cu alti blogari, cu cititorii, pentru scris/editat articole, facut si prelucrat fotografii, eu nu am disponibilitatea asta.
  Pentru ca un blogar de beauty sa aiba credibilitate in fata mea trebuie sa: 1 nu fie platit sa faca reclama unor produse /firme anume. Si aici se pune problema campaniilor Trender…hmmm.
  2. sa nu faca review doar la produse high-end de super lux. Oricum nu mi le pot permite si ce credibilitate are zuza X care sta la bloc si e eleva la liceu dar imi povesteste despre serul de fata de la Prairie sau te mir ce cremuta miraculoasa de 150 euro /uncia?
  3. sa fie sincera, asta se citeste printre randuri.

  Am prieteni care “traiesc” din blog
  si fac rost de tot felul de goodies si excursii/schimburi de experienta cu blogarii/fac reclama masiv/concursuri peste concsursuri/spam la greu pe FB si oriunde etc. Dar aceea nu mai e viata, ci “bagare la stapan”.

 2. @Ada, in primul rand eu iti multumesc pentru cuvintele dragute :). Si eu am participat la campanii trender si chiar nu m-am simtit obligata sa zic de bine, ca doar nu-mi luau inapoi produsele. Plus ca si daca am scris de rau (si am scris de rau la unele chestii) tot m-au acceptat in alte campanii.
  Mie mi s-ar parea chiar ridicol ca cineva, mai ales la noi, sa scrie numai despre produse high-end, pai cititorii aia intra pe blogul tau ca vor informatii care sa ii ajute, daca ei nu vor da niciodata bani pe produsele despre care scrii tu, nu or sa mai intre la tine.
  Nici mie nu mi-ar placea sa fiu blogger profesionist, mi se parea prea multa agitatie, sa relationezi cu firmele, cu pr, sa umbli pe la evenimente unde trebuie sa fii mereu dragut, eu cand am o zi proasta nu pot sa fiu draguta si mi se citeste pe fata:)). Plus ca nu ma incanta sa pun poze cu mine pe blog, sa fac clipuri, chiar m-as simtit dubios daca ar veni cineva la mine pe strada ” te stiu de pe blog”. Eu am vazut-o de exemplu pe Koko in vreo 2 locuri si mi-a fost jena sa ma duc la ea, era si ea ocupata, sunt convinsa ca ar fi fost draguta dar m-as fi simtit dubios sa o deranjez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *