Un nou job: tester de pantofi :)

Hello ladies!

Astazi vroiam sa scriu despre o masca de par, insa am vazut un anunt pe Facebook care m-a facut sa zambesc: cei de la Leofex au scos la bataie job-ul ideal (cel putin pentru mine) , cel de tester de pantofi :).Cu ocazia lansarii noii colectii primavara-vara 2013, Leofex angajeaza, cu contract de colaborare, 20 de persoane din intreaga tara pentru a indeplini rolul de tester pentru pantofi din colectia noua.
Cv-urile pot fi trimise pe adresa cariere@leofex.roVor fi alese 20 de persoane care vor avea o saptamana sa incerce incaltarile Leofex si sa scrie un raport de “purtabilitate” care sa descrie cel putin urmatorii trei parametri:

  • Aspect
  • Comoditate
  • Mix&match (cat de bine se adapteaza cu diverse articole de imbracaminte)


Pentru serviciile aduse cei 20 de testeri de pantofi vor fi platiti cu 150 de lei (eu as face-o si pe gratis!). 
Leofex este o fabricuta din Oradea, care face incaltaminte din piele, si din cate vad pe langa magazine proprii in Oradea mai vand incaltaminte si prin niste magazine partenere.

Va tenteaza acest job? Cum vi se par pantofii Leofex?

* Nu uitati ca puteti castiga unul dintre cele 10 premii Vichy daca ma ajutati sa aflu ce contine seiful misterios Vichy! (click AICI)

Comments

comments

Camelcutza

5 Comments

  1. :)) Mi se pare o super idee! Cred ca orice femeie ar testa pe gratis pantofi. Sa te mai si plateasca cineva sa faci asta e cu atat mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *