Review: gelul de dus Radox Relax cu lavanda si nufar

Eu sunt o mare fana a gelurilor de dus relaxante, am incercat mai multe variante pana acum, insa preferatul meu este cel de la Radox.

 
Descrierea producatorului:

Radox Relax Shower Gel contains a blend of lavender and waterlily to help relax your mind.

Radox Relax Shower Gel has been developed for your most relaxing Radox experience, when you need to unwind and take some precious time out for yourself. Radox Relax Shower Gel contains natural ingredients known to help calm your senses and leave you feeling restored.

Parerea mea: 

  • in primul rand, mirosul este minunat, nu este extrem de puternic insa este foarte placut, linistitor. Daca as fi inconjurata in fiecare zi de acest miros as fi foarte fericita ( si un parfum cu aceeasi aroma ar merita toti banii!)
  • este foarte concentrat si face foarte multa spuma
  • nu usuca deloc pielea, daca nu ar fi transparent as zice ca seamana foarte mult la textura si efecte cu gelurile de dus de la Dove (oricum au acelasi producator) 
  • costa 13 lei varianta de 500 de ml ( l-am gasit in Mega Image) 

 

Stiu ca poate un gel de dus nu este un subiect extrem de pasionant, insa credeti-ma, daca mirositi aceasta varianta veti deveni dependente de el :). Cand ma spal cu el imi imaginez cum plutesc peste un camp de lavanda, si efectiv dorm mai bine dupa ce fac dus cu el, are un efect linistitor.
 
Voi ati incercat pana acum vreun gel de dus Radox?Comments

comments

Camelcutza

5 Comments

  1. Am acum varianta cu vanilie si ghimbir si mirosul este yummy yummy.
    Nu stiu de ce insa am senzatia ca vor fi delistate. Cred ca strategia lor de promovare nu a functionat grozav, astfel incat lumea sa “asimileze” acest brand nou de la Unilever asa ca eu va sfatuiesc sa il achizitionati acum cat inca il mai gasiti 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *