Sarbatoreste pe Lipscani Ziua Internationala a Cartii!


Ziarul β€žring” si Editura Litera te invita marti, 23 aprilie, incepand cu ora 20:30, sa sarbatoresti Ziua Internationala a Cartii.

Cu aceasta ocazie, trecatorii care se vor plimba pe Lipscani vor avea ocazia sa vada ceva unic in Romania, o alee plina cu peste 3000 carti, ce vor fi luminate cu ajutorul unor lanterne speciale dupa apusul soarelui.

Pe langa evenimentul in premiera in Romania, organizatorii au pregatit o surpriza de Ziua Intenationala a Cartii. Cele peste 3000 de carti oferite de editura Litera expuse pe strada Lipscani (la intersectia cu Str. Smardan), in Centrul Istoric, vor fi oferite gratuit tuturor trecatorilor. Acestia se vor putea plimba printre carti printr-un culoar special amenajat, le vor putea rasfoi si, bineinteles, vor putea pleca acasa cu o carte la alegere.
 
Voi mergeti?

Comments

comments

Camelcutza

4 Comments

  1. Pe mine m-a sunat o prietena mai devreme sa ma intrebe daca merg, desi sunt cititoare infocata nu stiam de event πŸ™‚ Cred ca ajung prin zona πŸ˜€

  2. Am fost si noi. Din pacate, degeaba. Am mers pt ca imi doream sa vad cartile frumos asezate si luminate, sa fac cateva poze, dar n-am mai apucat nimic. Romanasii au plecat cu cate 10 carti de caciula(din pacate, nu exagerez!) si n-am mai apucat sa vedem nimic.
    Initiativa a fost interesanta.

  3. evenimentul incepea la 20.30. , eu am ajuns la 21.00 si nu mai era urma de carte. toate cele 3000 de carti s-au dat ca painea calda. oare exista o speranta in legatura cu cititul sau e efectul ‘ gratis stuff’ ? pana la proba contrarie o sa cred prima varianta…bcs i like it πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *