Tip of the day: unde gasim oja cu finish liquid sand in Romania?

Buna fetelor!

Eu de felul meu sunt cam reticenta la chestii nebunesti pe unghii, tocmai de aceea mie trendul liquid sand nu mi-a spus mare lucru mai ales la pretul lacurilor OPI. Insa normal ca vreau si eu sa incerc aceste oje, insa la un pret care sa nu ma usture daca  nu-mi plac. Si am gasit varianta ideala: Golden Rose Holiday. 

Iata nuantele din aceasta colectie:

Le gasiti AICI, la 12.7 lei.

Va tenteaza?

Comments

comments

Camelcutza

15 Comments

  1. Aseara ma pregateam sa comand, insa nuanta pe care o vreau nu mai e pe stoc. :)) Asta este, mai astept. 🙂

  2. Inca rezist admirabil trendului cu oja nisipoasa. Dar probabil ca daca as da peste ele in magazin, tot as lua una, de curiozitate

  3. La fel ca si trendul cu shatter, nici asta nu-mi place deloc! Cred ca sunt un pic cam conservatoare cand vine vorba de manichiura :))

  4. Buna. Eu am o oja OPI liquid sand si sunt foarte incantata de ea 😀 oricum, ce bine ca exista si variante mai accesibile la pret pentru ojele nisipoase. Si cei de la Douglas au oje ANNY cu efectul acesta si pretul este de 23 lei. Asta pentru cine doreste si alta varianta 🙂

  5. @ABeautyTale: eu vroiam efectiv sa vad cum arata pe unghie, initial am vrut un roz pal dar pana la urma mi-am luat o chestie multicolora si-mi placeeeee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *