Beauty News: Marc Jacobs si-a lansat colectia de machiaj!

Hello ladies!

Pentru mine, Marc Jacobs inseamna ceasuri frumoase si parfumuri delicate, insa de astazi exista pe piata si o colectie de produse de machiaj care-i poarta numele. 
Deocamdata aceasta colectie se gaseste la Sephora ( bineinteles ca nu si la noi) si contine o multime de produse: fond de ten, blush, concealer, pudra, pensule pentru fata, farduri de ochi, gel de sprancene, lacuri de unghii, rujuri si multe altele.
Puteti vedea toate produsele AICI.
Mie mi se pare foarte interesant ca in ultima vreme, toti cei care scot produse de machiaj pe piata au tendinta de a face niste ambalaje aproape SF si au niste nume complicate pentru noile lansari, pe langa promisiunile absolut bombastice pe care le fac. Sunt curioasa daca aceasta gama nou lansata va ajunge la noi si mai ales, daca va avea succes. E clar ca asteptarile sunt mari, pentru ca e vorba despre un nume deja de succes, plus ca produsele nu-s deloc ieftine ( un gloss e $28, fondul de ten este $49). Voi ce parere aveti, vor avea succes produsele proaspat lansate de Marc Jacobs? Daca ar fi la noi in Sephora, v-ar tenta ceva ?

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *