CONCURS! Castiga un parfum Alta Cosmetics!

Hello ladies!

Dupa cum va promiteam mai demult, am un concurs frumos mirositor pentru voi.

Avem 2 premii constand in cate un parfum pentru femei Andra, de la Alta Cosmetics  ( un parfum fresh, de sezon, care seamana foarte mult cu Light Blue de la D&G si este foarte rezistent). 

Iata cum suna descrierea acestui parfum:

“Acest parfum captează luminozitatea și serenitatea Mediteranei: o locație care a fost și va rămâne locul unde s-a născut FEMEIA. Acest parfum este un tribut plătit soarelui, mării și misterul adâncurilor ei. Mirosul fortifiant al cedrului, vibrația puternică a mărului verde și farmecul dezarmant al zambilei, te conduc către esența feminității. Acest parfum exprimă prospețimea feminină prin buchetul de iasomie și trandafir alb. Recomandat a fi folosit în timpul unei zile cu soare.”

Parfumurile Alta Cosmetics sunt disponibile pe site-ul lor AICI, sau prin reprezentantii Alta Cosmetics, si costa 99 de lei/ 100 de ml, iar cu ocazia Sf Maria puteti cumpara oricare 2 parfumuri la un pret promotional de 129 de lei :).

Avem un premiu pentru o cititoare si un premiu pentru o bloggerita.

Ce trebuie sa faceti pentru a participa la concurs:

pentru cititoare:

 • sa dati LIKE paginilor de Facebook Alta Cosmetics (AICI) si a blogului (AICI)
 • sa dati share pe Facebook linkului acestui concurs
 • sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi lasati linkul catre share-ul dat pe FB, numele cu care ati dat LIKE si care este parfumul vostru preferat de vara.

 

    pentru bloggerite:

  • sa dati LIKE paginilor de Facebook Alta Cosmetics (AICI) si a blogului (AICI)
  • sa dati share pe Facebook linkului acestui concurs
  • sa faceti o postare pe blogul vostru despre parfumul preferat si sa precizati ca postarea este pentru acest concurs
  • sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi lasati linkul catre share-ul dat pe FB, numele cu care ati dat LIKE si link-ul catre postarea de pe blogul vostru.

  Concursul va dura 3 saptamani si ultima zi de inscriere va fi 3 septembrie. Pe data de 4 cu ajutorul random.org voi anunta cele 2 castigatoare cu rugamintea ca dupa ce primesc premiul si il incearca, sa revina cu un mic review despre parfum :).

  Sper sa va inscrieti la acest concurs pentru ca aveti sansa sa testati un produs nou si sa castigati un parfum de calitate!

  Comments

  comments

  Camelcutza

  44 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *