O prima parere: Alta Cosmetics

Monica Tatoiu este o persoana foarte inteligenta care a reusit sa transforme unul din primele MLM-uri post Revolutie intr-un succes, asa ca atunci cand am aflat ca are o noua firma la care  e actionar, am stiut ca vreau sa incerc produsele, mai mult din curiozitate legata de sansele de repetare a succesului pentru doamna Tatoiu.

Alta Cosmetics comercializeaza in sistem MLM, pe baza catalogului, produse cosmetice fabricate in Germania. Deocamdata au o gama de skincare, una de ingrijirea unghiilor si o multime de parfumuri :).


Parfumurile sunt facute in Germania, la aceleasi fabrici la care produc si marile firme, insa pretul mic se justifica prin faptul ca nu investesc in ambalaje, distributie si reclama. Din ce am vazut eu pana acum, multe dintre ele sunt foarte asemanatoare cu parfumurile celebre. Eu am primit 2 parfumuri , Andra care seamana cu D&G Light Blue si Secret, care seamana cu Aqua di Gioia.

 Parfumurile costa 99 de lei/ 100 de ml, si daca sunteti reprezentant puteti sa le luati la pretul de 69 de lei. Acum chiar au o promotie de Sf Maria, oricare 2 parfumuri costa 129 de lei.
Au parfumuri de dama si barbatesti, cele de dama au nume de femei iar cele barbatesti, nume de barbati. Secret face parte dintr-o editie limitata, de aceea nu are nume de barbat sau femeie.

Doua lucruri foarte interesante pe care le-am vazut pentru prima data la ei: niste pliante foarte utile cu parfumurile in functie de categorii de note si o roata cu care ti se recomanda parfumuri in functie de zodie.Nu stiu daca m-as lua doar dupa acest criteriu, mai ales ca reprezentatii Alta au testere, insa ideea mi se pare inedita.
Pe langa cele 2 parfumuri, am primit si un ulei pentru unghii, o baza cu biotina care mi se pare foarte buna si 2 lacuri.Uleiul de unghii este parfumat si are niste floricele in el :).


Cam acestea sunt produsele Alta Cosmetics pe care le am, puteti gasi mai multe informatii pe pagina lor de FB ( o gasiti AICI, si au mereu concursuri in desfasurare).

Cum vi se par produsele pe care le comercializeaza, va tenteaza? 

Daca da, ramaneti pe aproape, va asteptam in curand cu surprize :).

O zi frumoasa si va mai astept pe aici!

Comments

comments

Camelcutza

4 Comments

  1. Oriflame era deja un format de succes inainte sa vina in Romania. Dna Tatoiu probabil e un bun manager, si evident are discursul la ea. Dar nu cred ca ea e responsabila pt succesul Oriflame. Sunt n amanunte care tin de sistem in sine, nu de calitatile dnei Tatoiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *