Tip of the day: unde gasim taitei Shirataki Konjac in Romania?

Daca nu stiti ce-s taiteii Shirataki , o sa va spun eu cateva cuvinte despre ei. Sunt niste paste traditionale japoneze, fara gluten, cu zero calorii, obtinute dintr-o planta.
Mi-am dorit foarte mult sa  incerc taiteii astia , si iata ca intr-un final, i-am gasit si la noi in tara, la Mega Image ( eu i-am gasit la cel de la Crangasi, insa ma gandesc ca le gasiti in orice Mega Image mai maricel, care sa aiba raft de produse dietetice). 
Problema cu taiteii astia este pretul, eu am dat pe pachetul de 200 de gr, 20 de lei. I-am cumparat imediat pentru ca imi doream de mult sa ii incerc, insa puteti sa ii gasiti la jumatate de pret, pe Iherb, AICI, unde costa $2.38, ~ 10 lei. De asemenea, ii mai gasiti online AICI insa au o comanda minima de 6 bucati, in conditiile in care un pachet costa 17.5 lei.

Acesti taitei sunt intr-un fel de conserva cu apa, si multa lume se plange de mirosul lor. Unii oameni zic ca nu au nici un gust si iau gustul sosului, altii zic ca au gust de var. Eu i-am tinut in apa cu un pic de otet si mirosul a disparut de tot, o sa revin cu un update sau alta postare dupa ce ii gatesc ca sa va zic daca am aruncat banii sau nu :).

Ati incercat pana acum taiteii Shirataki?

Nu uitati de concursul The Body Shop la care puteti castiga un unt de corp din noua gama Honeymania, va puteti inscrie AICI!

Comments

comments

Camelcutza

6 Comments

  1. Da, imi iau de ~ 2 ani de pe iHerb. Sunt ok, cu sosurile potrivite chiar spui ca sunt noodlesi normali 🙂

    • poti sa-mi spui te rog cum ai comandat doar cu 4 $ transportul,pt ca mie mi-a facut un calcul pt 112 $ cu dhl 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *