New beauty box: Bio Box de la Orchidea Blu

Cand ma gandesc cate articole am scris despre beauty box-uri, nu-mi vine nici mie sa cred. Nu stiu de ce sunt asa interesata de ele, insa se pare ca nu ma las pana nu le incerc pe toate. 

Dupa Cutia Verde care nu mai exista de vreun an, iata ca o noua cutie cu produse naturale s-a lansat: Bio Box de la Orchidea Blu care contine intre 3 si 8 produse cosmetice full size si/sau mini size, plus mostre. Exista in 2 variante: Bio Box care costa 89 de lei si Deluxe Bio Box care costa 149 de lei. Gasiti continutul Bio Box AICI.Bineinteles ca am fost curioasa sa vad daca continutul cutiei merita banii si pot sa va spun ca am calculat valoarea totala a produselor din cutie si aceasta este de 124.5 lei, exceptand produsul surpriza si transportul. In conditiile in care cutia are pretul transportului inclus (si in zonele acoperite de curier se trimite prin curier) pretul total al cutiei cu transport ar fi 140 de lei (fara produsul surpriza), iar ea costa 89 de lei.

 Gasiti continutul cutiei Deluxe Bio Box pentru luna aceasta AICI. Produsele din Deluxe, fara cel surpriza si transport, costa 250 de lei.

Treaba buna cu cutiile astea doua este ca stii dinainte ce vei primi, un singur produs este surpriza, asa ca daca sunteti fane ale cosmeticelor naturale/ bio, cutiile acestea par o optiune buna. Produsele din ele le gasiti pe site-ul Orchidea Blu, din gamele comercializate de ei.

Ce parere aveti despre noua cutie lansata ? Va tenteaza?


Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *