Love at first sniff: Roccobarocco Fashion Woman

Stiti deja ca iubesc parfumurile, asa ca atunci cand este vorba sa incerc unul nou, sunt prima! Roccobarocco Fashion Woman m-a sedus in primul rand prin ambalaj: prima data cand l-am vazut am zis ” daca Coco Chanel ar mai fi trait, sigur ar fi facut un parfum cu ambalaj similar! .
E ceva special la combinatia alb-negru, ceva care o sa fie mereu la moda.

Eu in general prefer parfumurile care nu-s foarte la moda, sau nu prea se gasesc la noi. Mama mereu imi zice ca nu toata lumea se da cu “Lady Million” ca nu au toti bani de el insa eu totusi prefer sa ma documentez si sa aleg parfumuri mai putin cunoscute, desi si mie-mi plac multe parfumuri ” mainstream”. 


Pe Roccobarocco Fashion  Woman l-am mirosit pentru prima data la o colega de serviciu care l-a primit cadou de la mama ei din Italia, si trebuie sa recunosc ca nu seamana cu nici unul din parfumurile pe care le-am avut pana acum. 
Cel mai apropiat mi se pare “Si Lolita” in sensul ca ambele au o nota piperata. Insa Fashion Woman este un parfum dulce-amar, foarte interesant. Am citit pe net ca ar semana cu “Angel” insa nu mi se pare deloc la fel de dulce si are oricum nota amara de care ziceam mai sus.

Notele :

” It opens with fruity notes of black currant, blackberry and apple, leading to a fresh floral heart notes with delicate lily of the valley, cyclamen, peony, violet, iris, water lily, lime and pittosporum. The base consists of musk, ambrette, vetiver, cedar, vanilla and almond wood”

Rezistenta mi se pare medie, in jur de 6 ore.


Il gasiti online, pe Strawberrynet.com la ~130 lei/ 75 ml EDP.

Ati incercat vreun parfum Roccobarocco pana acum?

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

  1. arata super articolul, chiar ma bucur ca ai scris despre parfumul asta pentru ca nu e foarte cunoscut 🙂 sper si pe viitor sa te inspir cu altele 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *