TAG: The Procrastinating Beauty Blogger

 
 Hello ladies!

Astazi revin cu un TAG foarte dragut insusit de la Andreea, in care basically o sa-mi pun cenusa in cap :). Mi-as dori foarte mult sa il preluati daca aveti blog, iar daca nu sa-mi lasati raspunsurile voastre in comentarii!

1. Numeşte o etapă de înfrumuseţare pe care o faci rar.
Sa aplic masca. Cand eram in liceu si aveam probleme serioase cu acneea, foloseam saptamanal masti cu argila, insa acum m-am lenevit. Plus ca aplic crema de corp doar cand imi pica pielea de uscata ce e.

2. Îţi speli pensulele de machiaj cu regularitate?
Of. Nu. Doar pe cele pe care le folosesc frecvent ( blush, tus, iluminator). In rest, mai rar…
  
3. Cât timp rezişti cu oja sărită de pe unghii?
Daca e sarita grav si nu am timp sa aplic o alta oja, o sterg de tot. Daca doar varfurile, trisez si aplic cu un varf de chibrit oja sa acopar ” gaurile”.

4. Cât timp îţi ia să cumperi un nou produs de beauty, dacă ai nevoie de el?   
Depinde. Daca e ceva fara de care nu pot trai ( deodorant, sampon, balsam, lotiune micelara) cumpar cand am nevoie ( sau in avans daca gasesc ceva la promotie). Daca e vorba despre ceva fara de care pot trai ( gen al 3-lea fond de ten) chiar daca lesin de minunat ce mi se pare, ma duc acasa si stau 24 de ore pana sa iau o hotarare.

5. Care este cel mai rău obicei de beauty?
Al meu, e ca daca am vreo aparitie pe fata, o zgarm fara sa-mi dau seama. Acum 2 zile aveam un mic cos si fara sa-mi dau seama l-am racait pana a devenit un crater :(.

6. Numeşte un lucru nelegat de frumuseţe pe care-l amâni mereu.
Sa fac ordine in haine.

7. Când te pregăteşti de ieşit, laşi aranjarea pe ultima sută de metri? 
Sunt ceva de groaza cand vine vorba de ajuns la timp…doar la examene si serviciu nu intarzii :).

8. Poţi să faci limitări de shopping (project pan). 
Da. Nu mi-am mai luat farduri de ochi de cel putin un an. In schimb am primit, dar nu se pun, nu ? Marea mea slabiciune la care incerc din greu sa am abtin sunt parfumurile.

9. Cât de organizate sunt colecţiile tale de machiaj si oje?
Ojele stau intr-o cutie mare de pantofi pe balcon, dupa culori si firme, iar produsele de machiaj intr-un dulapior de bucatarie luat din Auchan. In primul sertar, fonduri de ten, pudre, primere de fata, in al doilea blushuri si iluminatoare, in al treilea farduri de ochi mono, primer ochi, rimel, tus, iar in ultimul rujuri, glossuri and the likes.

Voi ce raspundeti la acest TAG ?

Comments

comments

Camelcutza

9 Comments

  1. Imi place tag-ul asta, scoate ce-i mai rau din nou la suprafata… :)) sunt curioasa cat o sa corectam din marturisirile astea!

  2. mi-a placut tag-ul asta si cred ca l-am citit la aproape toata lumea si mai toata lumea spune ca sar etapa mastii sau a lotiunii de corp, iar mie-mi plac la nebunie :)).

  3. :)) Ne cam potrivim! Ma regasesc in cele spuse de tine. 🙂 Eu am facut deja tagul, mi s-a parut tare simpaticut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *