I need this in my life: Urban Decay Naked 3 palette!

Citisem zvonuri din octombrie despre aparitia unei a treia palete Urban Decay Naked, insa abia marti am vazut primele poze cu ea:
   Sursa
Noua paleta deocamdata se gaseste la Sephora din Franta unde costa 45 de euro, la fel ca primele 2. Dupa cum puteti vedea in poze, are 12 nuante, mate si sidefate, plus o pensula. Majoritatea nuantelor au o tenta roz, imi plac mult insa nu stiu daca s-ar potrivi tenului  meu.

Exista o teorie a conspiratiei legata de paleta aceasta, toate bloggeritele din US s-au inflamat pentru ca nu e posibil sa fie lansata paleta altundeva decat in State, insa daca cititi comentariile de AICI, veti vedea ca sunt mai multe persoane care au cumparat aceasta paleta in avans, sau persoane care au confirmat la Sephora Fr la standul UD ca paleta exista dar va fi pusa in vanzare dupa 14 noiembrie.

Ce parere aveti despre aceasta poveste ? Punem un pariu? Eu zic ca paleta exista, e un original lansat de Urban Decay si a fost vanduta de o vanzatoare ametita care nu stia ca exista un embargou de punere in vanzare.

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

  1. Eu cred ca exista o paleta Urban Decay 3, adica de ce nu ar mai scoate inca una? Si daca e un zvon felicitari celor care au lansat zvonul pentru ca a avut succes 😀 Eu nu detin niciuna dar mi-ar placea pe una din ele sa pun mana sa vad cum e o astfel de paleta, dar poate in viitor cine stie 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *