Review: servetelele demachiante Olay Essentials

 Hello ladies!

In general eu nu ma dau in vant dupa servetele demachiante, pentru ca in cazul meu lotiunile micelare functioneaza perfect si nu simt nevoia sa schimb ceva in ceea ce priveste demachierea, asa ca folosesc servetelele demachiante doar in calatorii. Cum de curand am fost plecata din oras si la finalul acestei saptamani plec la Praga am cumparat acum cateva saptamani un pachet de servetele demachiante Olay Essentials. Nu-s foarte sigura daca se gasesc peste tot la noi in tara, eu le-am luat dintr-un magazin care aduce o multime de produse cosmetice din afara ( au foarte multe produse Vaseline, Neutrogena, Olay, produse Dove care la noi nu se gasesc etc).
Servetelele acestea mi-au placut si m-am gandit sa impartasesc experienta mea cu voi.

Descriere oficiala:

Provides more than just cleansing to help soothe sensitive skin. Comfortably clean, more hydrated soft, beautiful skin everyday!

Especially formulated for sensitive skin, Olay Essentials Wet Cleansing Wipes have lift & lock technology to gently sweep away dirt, make up and waterproof mascara while helping to enhance your skin’s natural moisture.

– Fragrance free.
– Dermatologically tested.
– Won’t clog pores.


Parerea mea:

  • in primul rand, le-am folosit si in jurul ochilor pentru ca nu am avut altceva pentru demachierea in aceasta zona si mi s-au parut foarte blande. Nu m-a usturat zona si nici nu mi-au picat gene multe ( asta e unul din motivele pentru care evit sa folosesc servetelele demachiante in zona ochilor, mi se pare ca genele cam se lipesc de ele …)
  • au un miros placut, subtil, nu e puternic sau deranjant
  • sunt destul de groase si imbibate bine cu demachiant, un singur servetel ar ajunge in mod normal pentru demachierea intregii fete, eu prefer sa folosesc doua ca sa fiu 100% sigura ca am indepartat tot machiajul
  • ambalajul mi se pare foarte ok, se inchide etans si nu sunt probleme de genul sa se usuce servetelele, contactul cu aerul este foarte limitat
  • le-as asemana cu servetelele demachiante marca Care ( marca proprie Mega Image) care-mi plac la fel de mult si mi se par asemanatoare ca efecte si performanta. Cele Care sunt ceva mai ieftine insa ( 6 lei fata de 9 lei cat costa cele Olay)
Ce parere aveti despre produsele Olay? Ati incercat vreun produs Olay pana acum? Cum vi s-a parut?

Comments

comments

Camelcutza

5 Comments

  1. Momentan folosesc fluidul hidratant pentru ten normal/mixt de la ei, cu care ma inteleg foarte bine si probabil ca il voi recumpara cand se va termina, asta daca nu cumva imi iese cine stie ce alta crema in cale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *