I need this in my life: Max Factor Mascara Excess Volume Extreme Impact

Printre cele mai bune mascara incercate de mine de-a lungul timpului se numara cateva de la Max Factor. 2000 Calorie este zic eu, un produs-cult si stiu atatea fete care l-au incercat si au fost incantate de el incat ma bucur mereu cand aflu ca MF lanseaza un nou mascara, pentru ca la acest capitor nu am fost niciodata dezamagita de ei.

Am pentru voi niste vesti fierbinti despre o noua mascara revolutionara, in 2 pasi: Mascara Excess Volume Extreme Impact. Iata despre ce este vorba:


Creat pentru acelea dintre noi mai degraba nemultumite de mascara normala pentru volum, noua Excess Volume Extreme Impact Mascara aduce laolalta o baza ce confera volum extrem si un al doilea pas – lacul negru-intens pentru finisarea ce cu siguranta iti va face genele remarcate, mai mult ca oricand.

Inspirati din procesul de productie al produselor de lux din piele, oamenii de stiinta de la Max Factor au descoperit ca secretul volumului cu adevarat extraordinar este lacuirea – exact ca in cazul pielii. Pielea lacuita este creata prin acoperirea bucatii de piele tabacita cu o solutie acrilica. Pe masura ce acrilul se usuca, negrul devine din ce in ce mai intens iar suprafata devine mai fina, mai rezistenta si mult mai flexibila, prezentand o finisare intensa. Numai anumite tipuri superioare de piele pot fi supuse acestui proces de lacuire, pe cand texturile mai dure pot capata crapaturi in urma procesului.

Cum se aplica?

Baza (pas 1) – VOLUM EXTREM: Formula pentru ingrosarea genelor contine ceara, pigmenti de culoare inchisa si sfere pentru volum, pentru o finisare superioara si extra-volum de mare impact. Pe langa aceasta, cea mai mare perie din portofoliu este menita sa asigure volumul maxim.

Top coat (pas 2) – LAC INTENSIFICATOR: Pasul 2, lacul negru intens pentru finisare, are o formula mai subtire decat baza pentru volum, ceea ce-i asigura alunecarea mai usoara pe suprafata genelor. Datorita micro-texturii pentru volum a bazei, lacul pentru finisare acopera genele de la radacina pana la varf, ceea ce inseamna ca poti avea finisarea negru-intens, stralucitoare, fara a fi nevoie sa inlaturi sau sa distrugi stratul pentru volum de dedesubt.

Eu am incercat pana acum mai multe variante de mascara in 2 pasi, insa toate aveau ca prim pas un primer alb si ca al doilea, mascara neagra in sine. Sunt chiar curioasa sa vad cum arata pe gene o mascara care are top coat, stiu ca multe fete fug de gene negre ziua, insa personal eu iubesc genele negre, voluminoase. Mai ales cele obtinute fara gene false :D.

Excess Volume Extreme Impact Mascara de la Max Factor este disponibila in magazine de la 1 februarie 2014.

Sunt singura care abia asteapta sa incerce aceasta noua mascara de la Max Factor ?

Pentru a fi la curent cu noutatile, urmariti-ma pe ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *