I need this in my life: produse noi Batiste ( inclusiv un balsam uscat!)

Daca aveti parul gras ca mine, ati auzit sigur de sampon uscat. Si din experienta mea, cel mai bun este cel Batiste, asa ca am fost foarte incantata sa aflu ca exista 3 produse noi in gama Batiste.
Batiste Smoothing Conditioning Mist (4 lire) :
Batiste Smoothing Conditioning Mist poate fi folosit pe parul uscat, pentru un plus de hidratare. Este practic un spray care netezeste parul rebel, si poate fi folosit in combinatie cu samponul uscat Batiste.

Batiste XXL Plumping Powder ( 4 lire) :

Batiste XXL Plumping Powder este o pudra care se aplica la radacina parului, pentru a ii amplifica volumul si cred eu ca in combinatie cu samponul uscat are niste rezultate minunate pentru fetele cu par gras si lipsit de volum.

Batiste Strength & Shine Dry Shampoo (4 lire) :

Batiste Strength & Shine Dry Shampoo mi se pare o idee foarte interesanta pentru ca in general, samponul uscat are un finish mat, mie mi se pare ca dupa aplicare, parul are intr-adevar mai mult volum si pare curat insa dispare din stralucire, asa ca abia astept sa vad cum este aceasta noua varianta de sampon uscat Batiste.

Deocamdata nu vad sa fie aceste noi produse pe Asos, insa sper ca in viitor sa le aduca :). Va tenteaza noile lansari Batiste?

Pentru a fi la curent cu noutatile, urmariti-ma pe Bloglovin Facebook Instagram Twitter 

Comments

comments

Camelcutza

7 Comments

  1. Ooooh, da! Cel puțin ultimele două, mă super tentează. Le voi vâna, că de două dintre ele mai am până și buget :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *