I need this in my life: theBalm Cindy-Lou Manizer

Cred ca v-am zis de o multime de ori ce mult imi place iluminatorul theBalm Mary-Lou Manizer, si pentru ca sunt deja fana a lui Mary-Lou, sunt foarte interesata de noua lansare theBalm, Cindy-Lou Manizer.


Din pozele promotionale, mi se pare ca este destul de diferit de Mary-Lou Manizer, in sensul ca Cindy pare mai mult o nuanta de piersica rozalie, pe cand Mary-Lou este de culoarea sampaniei. Ca de obicei este promovata de theBalm ca un produs multifunctional: iluminator, blush si fard de ochi. Insa din ce swatchuri am vazut online, nu mi se pare destul de puternic pigmentul culorii pentru a fi folosit singur ca blush.
Oricum eu abia astept sa il vad in magazin si sa il testez, sper ca va aparea curand si la noi.

Voua ce varianta va place cel mai mult? Mary-Lou, Betty-Lou sau Cindy-Lou?

Pentru a fi la curent cu noutatile, urmariti-ma pe ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

  1. Eu l-am incercat pe cel cu tenta bronzanta – Betty-Lou cred. Nu mi-a placut deloc, mana parea murdara. Iluminatorul, in schimb, arata bine, iar cel prezentat de tine pare chiar promitator.

  2. Eu imi doresc de mult timp Mary-Lou si sper sa mi-l achizitionez curand. Pe tenul meu cel mai bine arata iluminatoarele aurii/sampanie, cele cu tenta roz ma fac sa arat vanata sub ochi, e foarte ciudat :)) Tocmai am urmarit un review la Cindy-Lou pe youtube la beautybroadcast si pare un produs super, dar din cauza nuantei nu cred ca e pentru mine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *