Oda rozelor de mai si nu numai: Givenchy Very Irresistible L’eau en Rose

Primul parfum EVER cumparat de mine este Very Irresistible de la Givenchy. Ma leaga atatea amintiri de el ca efectiv imi dau lacrimile cand ma gandesc la  acest parfum. Primele zile de facultate, primul examen, prima data cand am baut o cafea in barul de la Matematica, prima data cand am mers sa invat la sala de lectura, prima data cand am stat la coada la xeroxul de la Drept…atatea ” prime dati” se leaga de acest parfum incat pentru mine este parfumul amintirilor, parfumul studentiei mele.
De aceea ma bucur sa aflu ca povestea merge mai departe, ca parfumul se bucura in continuare de succes si ca lanseaza variante noi, care sa ademeneasca si alte fete si sa le creeze amintiri frumoase.
Noul  Very Irresistible L’eau en Rose este o apă de toaletă pentru simțuri, un parfum floral universal conceput pentru toate femeile, ce poate fi purtat atât în zilele friguroase de iarnă, cât și în zilele călduroase de vară. Aceasta noua lansare sarbatoreste 10 ani de la aparitia Very Irresistible iar sticla este TO DIE FOR. 

Imaginea parfumului este Amanda Seyfried, care este dupa mine o urmasa onorabila a primei imagini Very Irresistible ( Liv Tyler) . Noua varianta a parfumului costa 315 lei/ 50 ml EDT.
Voi aveti parfumuri de suflet, parfumuri care va declanseaza amintiri placute?
Pentru a fi la curent cu noutatile, urmariti-ma pe ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 
 

Comments

comments

Camelcutza

4 Comments

  1. Avem aceeasi amintire cu acest parfum :). Si acum cand il miros mi-aduc aminte de vremurile acelea, ma bucur mult ca inca are succes si nu-l scot de pe piata. Te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *