Sisley, noul brand exclusiv Sephora

Hello ladies!

Astazi am din nou vesti bune pentru voi, Sephora Romania isi adauga in portofoliul de branduri exclusive un nou nume: Sisley.Sisley este un brand de lux, care a luat fiinta in 1976 si a fost creat de Hubert D’Ornano.
Produsele Sisley de machiaj, skincare si parfumerie sunt distribuite in peste 90 de tari si au atins un loc special in inima consumatorilor .

Sisley creeaza produse de inalta calitate prin selectarea celor mai potrivite plante pentru tratarea diverselor probleme ale pielii. Cercetatorii Sisley au ca tel principal inovatia, fara a fi constransi de factorul timp sau factorul cost. Gama de skincare se adreseaza tuturor problemelor pielii, incluzand produse de demachiere, produse anti aging, produse pentru hidratare, pentru ingrijirea parului si pentru expunerea la soare.Gama de machiaj impresioneaza prin ambalaje elegante si texturi moderne, matasoase, luminoase, si nuante in trend.
Parfumurile Sisley sunt moderne si elegante, inspirate de aromele tipice parfumeriilor din Franta.


Eu sunt foarte incantata de noul nume din portfoliul Sephora si abia astept sa vad si sa testez produsele.

Voi ce parere aveti despre Sisley, va plac produsele lor ?

Pentru a fi la curent cu noutatile, urmariti-ma pe ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Comments

comments

Camelcutza

3 Comments

  1. Doamne cum arata blushul ala :X Nu stiu de ce dar ma simt cel mai atrasa de produse pentru obraz,si de fondurile de ten. 😀

    Miu-miu.ro

  2. Prima data am citit despre marca asta pe beautybatometer acum cateva saptamani. Nu imi spune nimic numele, nu am auzit de ei pana atunci, cu siguranta lesin si am nevoie de apa rece daca aflu cat costa un blush. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *