Vrei sa arati mai tanara cu cel putin 10 ani? Dr Murad stie cum!

“Ca dermatolog, farmacist si cercetator, mi-am dedicat viata pentru a ma asigura ca o piele frumoasa si sanatoasa este un scop realizabil pentru toata lumea. Un ten sanatos este o reflectie a starii de bine, interioare si exterioare. Aceasta stare creeaza un mediu propice pentru ten si in cazul  in care apar probleme la nivelul acestuia, se rezolva mai usor.
Un regim corect de ingrijire al pielii poate duce la o stare mai buna de sanatate. Pentru ca daca urmarim pasii necesari pentru o piele sanatoasa: produsele potrivite, nutrientii potriviti ( din mancare si suplimente) si un stil de viata pozitiv, in timp, intregul corp va fi mai sanatos”.

Am vrut neaparat sa incep aceasta postare cu citatul de mai sus pentru defineste filosofia Dr Murad. Exista si un tabel cu felul in care ar trebui sa mancam pentru o piele sanatoasa:


Viziunea Dr Murad a inceput sa se contureze in 1989, odata cu aparitia brandului pe piata. Ce aduce nou? Este primul brand de produse clinice de ingrijire, iar cele 18 patente demonstreaza viziunea inovatoare a Dr Murad. De la inceput brandul s-a adresat ingrijirii sanatatii corpului in totalitate, iar in 2003 numeste stresul ca fiind cauza principala in ceea ce priveste declinul sanatatii corpului si al pielii, abordand ingrijirea ca pe un tot unitar, incluzand in ecuatie alimentatia, suplimentele, produsele de ingrijire folosite, exercitiile fizice si gestionarea stresului, acesti pasi fiind meniti sa ne readuca/ mentina tineretea pe chip.Iata gamele disponibile sub numele Dr Murad:
  • Acne Complex ( impotriva problemelor cauzate de acnee) 
  • Resurgence ( pentru o piele mai ferma) 
  • Age Reform ( impotriva liniilor fine) 
  • Environmental Shield ( impotriva efectelor poluarii, o gama bazata pe vitamina C) 
  • Pore Reform ( pentru pori mai curati)
  • Redness Therapy ( pentru piele sensibila)  
  • Murad Man ( produse care reduc iritatia cauzata de barbierit)


Pe langa gamele de skincare lansate, Dr Murad are pe piata si 3 carti: “Creating a healthy life” , “The Cellulite solution” si “The water secret”. Nu mi se pare surprinzator pentru un om care abordeaza ingrijirea tenului intr-un mod atat de holistic, si sunt extrem de curioasa sa citesc “The water secret”. 


Produsele Dr Murad sunt disponibile exclusiv in Sephora. Voi le-ati incercat?

Pentru a fi la curent cu noutatile, urmariti-ma pe ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Comments

comments

Camelcutza

3 Comments

    • Eu am gama Environmental Shield, cea cu vitamina C :D. Si ma astept la minuni de la ea, pentru ca cel putin in cazul meu vitamina C face minuni 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *