Noutati Elmiplant: crema depilatoare Velvet Touch & benzile depilatoare Silk Sensation

Nu scriu eu des despre depilare si subiecte conexe, insa astazi am primit niste vesti pe care vreau sa le impart cu voi: Elmiplant lanseaza 2 noi produse pe acest segment, o crema depilatoare si benzi depilatoare pentru fata.

Crema depilatoare Velvet Touch 3 minute este pe baza de ulei de argan, actioneaza in 3 minute si protejeaza pielea in timpul epilarii. Complexul Derma Care, o asociere de ingrediente avansate ajuta la prevenirea iritatiilor si contribuie la ingrijire epidermei. 


Crema are 150 de ml si costa 10.5 lei.

Benzile depilatoare Silk Sensation contin ulei din matase si ulei din orhidee, ambele cunoscute pentru proprietăţile calmante şi antiiritante. Aceste benzi asigură îndepărtarea rapidă, uşoară şi eficientă a părului nedorit, având grijă de ten pe parcursul procedeului de epilare şi acţionând pentru a proteja şi post-epilare.Cutia ce contine 20 de benzi depilatoare plus 2 servetele pentru indepartarea urmelor de ceara costa 10.9 lei, si ca sa fiu sincera, acest produs ma tenteaza maxim. Eu de obicei aleg metoda lenesului la capitolul epilare, fie cu epilatorul electric sau lama, insa in ceea ce priveste fata, aleg benzile depilatoare si chiar ma gandesc sa le incerc pe cele Elmiplant, sa vedem daca sunt mai bune decat cele pe care le folosesc eu in acest moment.

Voi ce metode alegeti pentru indepartarea parului nedorit ?

Pentru a fi la curent cu noutatile, urmariti-ma pe ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *