Bourjois So Laque Glossy Indispen-sable

Iubesc lacurile de unghii nude. E ceva simplu si chic in culorile nude, si cateodata chiar daca nu am chef de culoare pe unghii, folosesc neaparat o oja nude, pentru a imbunatati felul in care unghiile mele arata, pentru ca unghiile arata foarte fain si cu astfel de culori. Una dintre cele mai recente descoperiri este Bourjois So Laque Glossy Indispen-sable.
Este un lac nude aproape perfect, pentru ca are culoare pielii cu subton neutru, deci nu e nici prea roz, nici prea piersicie, nici prea gri. E fix culoarea pielii, but better.
Cum am prins cam singura zi din saptamana trecuta cu soare, am zis ca trebuie neaparat sa va arat aceasta oja. Am tinut-o o saptamana pe unghii, cu precizarea ca dupa 5 zile a inceput sa sara un pic pe la varfuri.
Cum vi se pare ? Va place nuanta? Ce preferati in general, lacuri in nuante puternice sau nude?
Pentru a fi la curent cu noutatile, urmariti-ma pe ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Comments

comments

Camelcutza

7 Comments

  1. Eu prefer atat nuante neutre, cat si nuante puternice. Am o oja de la Burjois si o ador. Este o nuanta visinie si imi place ca rezista extrem de mult. Am remarcat si faptul ca are un luciu specific care dureaza 1-2 zile. Bourjois mi se par perfecte pentru cineva care nu are timp sa isi puna alta culoare pe unghii in fiecare zi.

  2. Mie imi place la nebunie , nude , pentru ca , se potriveste la orice tinuta si arata foarte bine pe unghii !! Culori mai puternice folosesc atunci cand starea mea de spirit e foarte jucausa !! Pupici 1 :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *