Revistele cu cadouri ale lunii iunie

Hello ladies!

Ca de obicei, am fost in periplu pe la Inmedio, sa vad ce reviste au cadouri dragute. Mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca doar o revista are cadouri, si cei de la Inmedio mi-au zis ca maine urmeaza sa apara a doua revista cu cadouri. Cand zic “cadouri” , ma refer la altceva in afara de cateva mostre in interiorul revistei.

Prima revista cu cadou, Cosmopolitan, are un mini gel de dus Elmiplant sau BU. Revista costa 8.9 lei, si cu cadou, 9.9 lei.


Cea de-a doua revista cu cadou este Psychologies, care are un cd cu muzica ambientala si un produs full size, marca Marionnaud. Revista costa in mod normal 9.9 lei, cu cadou, 16.9 lei.


Cum vi se par cadourile revistelor de luna aceasta ? Ca sa fiu sincera, cu inchiderea revistei Joy, ma asteptam luna aceasta la cadouri mai rasarite…

Pentru a fi la curent cu noutatile, urmariti-ma pe ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Comments

comments

Camelcutza

3 Comments

    • Fix la asta ma gandeam si eu! Si-au batut joc de Luminita Gheorghiu, o actrita de-“un certain age” (wiki zice 64!), care are ochi albastri absolut normali si ridurile inerente varstei, si pe care au facut-o sa semene c-un alien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *