Help Net goes vintage: Farmacia

Hello ladies!
Nu stiu ce amintiri aveti voi din perioada copilariei, eu aveam 5 ani cand a fost Revolutia si inca tin minte cum toate Farmaciile aveau acelasi nume, le diferentia doar numarul ( de exemplu, Farmacia nr 10) , asa ca atunci cand am aflat ca Help Net a lansat al doilea concept store Farmacia, pe Radu Beller nr 8, am fost foarte incantata mai ales dupa o vizita acolo, cand am observat ca aerul vintage al interiorului se impleteste perfect cu brandurile premium pe care le gasim acolo si totul imi aminteste de copilarie.
Mama nu ma lasa sa uit ca in copilarie nu puteam sa zic “farmacie” si spuneam mereu “marmacie”, mi se pare amuzant ca si acum isi aduce aminte de chestia asta, desi alti copii  ziceau lucruri si mai haioase de atat.
La Farmacia gasiti o multime de branduri premium, cum ar fi Skincode, Lierac, Foltene, Phyto, Mario Badescu si multe altele. Am avut ocazia sa discut cu un beauty adviser si am ramas placut surprinsa de nivelul cunostintelor ei si de deschiderea cu care recomanda anumite produse, in functie de tipul de ten/ par.
Sincera sa fiu de cand am intrat in farmacie mi s-a parut foarte calmant spatiul, comparativ cu farmaciile obisnuite unde totul e standard, mobilierul e alb si toate lucrurile iti amintesc de spital, de-asta chiar imi place acest concept nou Help Net, pentru ca chiar si cei mai sensibili dintre noi se pot simti aici bine.
Acum ca v-am povestiti despre cuvintele pe care le stalceam eu in copilarie, voi cu ce va laudati in acest sens 😀 ? Si cum vi se pare noua Farmacia?
Pentru a fi la curent cu noutatile, urmariti-ma pe ♥ Bloglovin â™¥ Facebook â™¥ Instagram â™¥ Twitter â™¥

Comments

comments

Camelcutza

5 Comments

  1. chiar arata fain si parca te impinge sa intri in ea, sa vezi ce gasesti.
    Si acum mai exista farmacii cu numar. Cel putin in Sibiu sunt cateva.

  2. Si farmacia din promenada mall e la fel,foarte dragut,chiar am fost socata la inceput 🙂

  3. Farmacia FARMACIA imi aduce aminte in primul rand de un miros specific in farmacii, de substante de medicamente. Acum, cand intru intro farmacie rar simt mirosul acela, mai nou nimeni nu mai prepara nimic in laboratoarele ce erau odata super cautate. Arata bine asa farmacia , insa mirosul…unde e mirosul:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *