Salvatore Ferragamo, dovada faptului ca esentele tari se tin in sticlute mici!

Iubesc parfumurile. Stiti lucrul asta, daca cititi de ceva vreme blogul, si pe langa sticlutele mari, full size, ador miniaturile. Pacat ca-s asa de greu de gasit, insa sunt atat de simpatice, ca niste jucarii pentru oameni mari. Plus ca sunt usor de aruncat in geanta, nu cantaresc tone, le treci usor si de vama, incap si in cea mai micuta geanta si parca-s mai dragalase decat parfumurile mari.


Salvatore Ferragamo a lansat The Mini Fragrance Collection, disponibila si la noi in exclusivitate la Sephora incepand cu luna iulie. Aceasta colectie contine:Signorina Eau de Parfum  20 ml – 157 lei
Signorina Eleganza Eau de Parfum 20 ml  – 157 lei
Signorina Eau de Toilette 20 ml – 157 lei

Cele 3 parfumuri reprezentative ale casei Ferragamo sunt reinventate intr-o editie care celebreaza jocul, copilaria, frumosul si arta. Inspiratia pentru aceasta colectie vine de la titirez, jucaria preferata a copilariei. Cutia eleganta care gazduieste cele 3 parfumuri poate fi asemuita unei cutii de bijuterii iar sticla parfumurilor, cu motive aurii, evoca eleganta, lux si rafinament. Ca sa nu mai zicem ca sunt perfect in ton cu pastelurile care ne bantuie anul acesta.De fapt, acest miniaturi sunt jucarii pentru adulti, va zic eu:).

Sunteti fane ale parfumurilor miniaturale?

Pentru a fi la curent cu noutatile, urmariti-ma pe ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 


Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *