La Roche Posay iti face cadou rutina de ingrijire a pielii sensibile!

Hello ladies!

Stiti deja dragostea mea pentru promotii, asa ca vin cu una noua si interesanta: gasiti acum in farmacii trusele Hydraphase Love at 1st try, adica la achizitionarea unui produs Hydraphase, se ofera CADOU rutina de demachiere pentru pielea sensibila constand in apa termala La Roche-Posay  50 ml si solutie micelara  30 ml.


Crema Hydraphase Intense Legere se adreseaza tenului deshidratat si tern, si contine printre ingrediente acid hialuronic ( responsabil cu hidratarea de lunga durata) si apa termala La Roche Posay ( cu rol calmant, anti-inflamator si antioxidant) .
La Roche Posay a derulat un studiu pe 900 de dermaconsultante din 15 tari, iar concluzia studiului efectuat pe cele de la noi din tara este ca dupa folosirea Hydreane Legere, pentru 93%  pielea este hidratata pe tot parcursul zilei, iar pentru  90% dintre acestea pielea isi regaseste luminozitatea, si in aceste conditii  99% dintre ele ar recomanda clientilor lor crema Hydraphase si 85% dintre ele ar schimba crema hidratanta pe care o folosesc cu Hydraphase. 
In ultima vreme sunt foarte incantata de ofertele care tot curg de la La Roche Posay, mi se pare o tactica foarte buna de marketing, bag mana in foc ca oamenii care primesc aceste mini produse cadou se intorc si le cumpara full size! Cum vi se pare aceasta noua promotie ?
Pentru a fi la curent cu noutatile, urmariti-ma pe ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Comments

comments

Camelcutza

4 Comments

    • Eu am vazut-o la Dona si intr-o farmacie la mare, nu era dintr-un lant cunoscut. Insa daca te tenteaza eu as zice sa incerci la Bebe Tei sau Farmacia Tei daca esti din Buc sau Belladonna, ca ei au mereu produsele aflate la promotie si au si preturile cele mai mici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *