Rimmel Wonder’Full, primul rimel cu ulei de argan!

Hello ladies!
Incepem saptamana cu vesti bune, Rimmel a lansat o noua smecherie pentru gene pline de volum si perfect separate, de data aceasta cu ulei de argan,  o exclusivitate Douglas in perioada 16 iulie- 16 august, si in aceasta perioada il gasim la un pret special, 29 de lei.
Noua lansare Rimmel promite pe langa volum,  gene hidratate si protejate si mi se pare absolut normal ca uleiul de argan sa fie printre ingredientele unui rimel, stim toate ce efecte are, ma intreb cum de nu s-a gandit alta companie mai repede sa ii foloseasca beneficiile intr-un produs pentru gene!
Periuta imi place foarte mult, mi se pare ideala pentru obtinerea volumului si separarii genelor.
Cum vi se pare noul Rimmel Wonder’Full, va tenteaza?
Nu uitati sa va inscrieti la concurs, AICI!
Pentru a fi la curent cu noutatile, urmariti-ma pe ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Comments

comments

Camelcutza

6 Comments

  1. Exccelent , nu stiam ca exista si rimel de gene cu ulei de argan . Eu sunt FAN a tot ce contine argan desi nu prea am multe produse de acest gen dar am o lista luuunga de dorinte .

  2. Trend ul cu uleiul de argan m-a cucerit si pe mine si recunosc ca imi sar in ochi produsele ce il au in continut. Deci da, ma tenteaza rimelul asta.

  3. Imi place peria! Si totusi nu ma simt instare sa dau 30 de lei pe el. :)) Rimelul e singurul produs cosmetic in care nu imi place sa investesc. Si 29 de lei mi se pare o investitie serioasa avand in vedere faptul ca in 3 luni il arunc. Sau poate sunt doar chitroasa. Chitroasa rau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *