Campania Un viitor fara pete: haideti sa ne testam alunitele!

Toate ne dorim sa aratam bine, dar cateodata sanatatea o punem pe loc secund, desi sanatatea este printre putinele lucruri pe care nu le putem cumpara. De aceea este bine sa mergem la controale, sa ne asiguram ca organismul nostru este sanatos si sa prevenim, pentru ca este mult mai usor sa previi decat sa tratezi. 
Desi pielea este cel mai mare organ al nostru, cateodata nu avem grija de ea cum trebuie. Melanomul este cea mai periculoasă formă de cancer cutanat, iar în stadiile avansate este o boală agresivă și fatală.
75% dintre persoanele afectate de melanom metastatic mor în primul an de diagnostic. 1121 de persoane au fost diagnosticate cu melanom malign si speranta lor de viata este de la 6 la 9 luni. Cifrele astea sunt destul de mari ca sa ma sperie si de aceea, va invit ca pe 9 si 15 august, sa mergeti sa va testati alunitele La Via Sport, pe Kiseleff, la cortul “Un viitor fara pata”. Studiile spun ca  dacă este descoperit precoce și tratat corect, melanomul malign poate fi vindecat în 98% din cazuri. Aceasta campanie  este inițiată de Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer și Societatea Română de Cancer.
Multa sanatate va doresc!
Pentru a fi la curent cu noutatile, urmariti-ma pe ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *