Catrice Crushed Crystals nr 06 Call me princess

Hello ladies!

Astazi am pentru voi o noua oja, Catrice Crushed Crystals  06 Call me princess. Dupa cum stiti in Romania Catrice se gaseste online sau intr-un magazin de la Piata Domenii, eu deja am 2 comenzi la activ care au inclus produse Catrice ( prima comanda a inclus doar produse de machiaj) .
In general nu ma dau in vant dupa culori aprinse, nude-urile sunt mai mult pe gustul meu asa ca si eu am fost surprinsa cand am pus in cos pe 1001cosmetice aceasta oja. Vroiam sa imi comand deodorantul Secret ( o sa fac o postare separata despre el, deja am primit o multime de intrebari despre cum mi se pare) si am zis sa nu platesc transportul doar pentru un deodorant si aceasta oja parea simpatica.


Oja costa 15.5 lei si are 10 ml. Am aplicat-o in 3 straturi, un singur strat nu e deloc opac, 2 arata binisor dar ideal dupa parerea mea arata aplicata in 3 straturi. Se usuca foarte repede, ca orice oja texturata. Ca rezistenta, as zice ca 3 zile arata decent ( in conditiile in care oricum nu am avut cum sa aplic topcoat ) . Este  plictisitor de indepartat, chiar cu folie. Insa culoarea face toti banii! E o baza roz corai cu glitter auriu. 
Nu stiu de ce, ma duce cu gandul la vara. E extrem de frumoasa si mai ales in soare direct iti ia ochii. Din punct de vedere al texturii e mult mai fina decat ojele Golden Rose Holiday, de exemplu, nu mi-e frica ca agat chestii cu aceasta oja pe unghii.Cum vi se pare aceasta oja? Care e oja voastra preferata vara ? Ati incercat pana acum ceva de la Catrice ?

Pentru a fi la curent cu noutatile, urmariti-ma pe ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Comments

comments

Camelcutza

5 Comments

  1. E o nuanţă superbă! ♥
    Încearcă s-o aplici peste o ojă într-o nuanţă asemănătoare de roz, cred că ar arăta foarte bine chiar şi cu un singur strat ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *